Hageglimt i juli

Categories C Hus, hjem og hage

 

Det er mye liv i hagen om dagene! Nye blomster spretter stadig opp, og bær modnes daglig. Jeg liker så godt blomstene i urnen ovenfor! De har vokst seg så fine nå… Nedenfor ser du en Ridderspore i staudebedet, hvor også en gammel sykkel har flyttet inn midlertidig.

Og et lite glimt fra drivhuset. Her blir det stadig grønnere! Det er utrolig moro å kunne ha ting som jeg aldri har fått til før – som druer og mais 🙂

På den ene veggen har vi hengt opp gamle hundemat- og nan-bokser med selvsådde blomkarser i. De hadde såvidt begynt å blomstre da jeg tok dette bildet, men nå står de i full blomst.

Jeg har høstet inn tre agurker, en squasj og noen små tomater nå. Jeg har også en physalis inni her som stadig har et bær og to modne.

 

Agurkurten er en av mine favoritter til kakepynt, og de er også flotte i salaten. I år ble det bare en plante, men nå skal jeg sanke inn frø så jeg forhåpentligvis får flere neste år.

I år sådde jeg en hel haug med stokkroser. Det er en nydelig staude! Disse blomstrer ikke før andre året, så jeg tenker å beholde dem i potter til da.

Den andre (av tre) clematisen min har begynt å blomstre nå. Den har vokst kjempegodt i år, og er full av knupp! Er den ikke nydelig?

Rosene mine er også i full blomst nå! De har et veldig godt år 🙂 Jeg gleder meg til å kjøpe flere roser til hagen etterhvert… Men jeg er enda ikke sikker på hvor jeg vil ha dem…

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *