Enda en helg er over

Categories B opplevelser og hverdagsliv

 

Vi har hatt en fin sommer og en fin høst, stort sett.  Jeg nyter hver eneste dag med fint vær. Men det merkes at dagene blir kortere og kaldere. Og tankene mine begynner å nærme seg jul og gaver og kos og alt det.. Men samtidig vil jeg holde litt fast på å spise sunt også; selv om jeg har vært dårlig på det i det siste. Vektnedgangen min stoppet plutselig opp da sommerferien begynte, og har aldri kommet i gang igjen :/
Så nå skal jeg gjøre et forsøk til, nå som jeg har kommet inn i jobbrutiner (uten å ha stadige migreneanfall, som de første ukene). Men gruer meg til abstinenser, siden jeg er skikkelig sukkeravhengig (igjen). 

 

Jeg er også i gang med studier nå, og det går veldig fint. Ellers går dagene utrolig fort nå som Miriam har startet i barnehagen. Hun trives forresten veldig godt nå. Men det er liksom så lite tid mellom jobb og leggetid! Men denne helga har vi virkelig nytt. Vi har ikke hatt noen planer, så vi har bakt, gått tur sammen hele familien, ryddet bittelitt, slappet av, og bare vært oss. Det var herlig etter en stressende uke med ekstra mye arbeid og styr.

 

Nå er jeg klar for en ny uke med jobb, studier, og kanskje til og med litt tid til å sy? 🙂

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *