Den himmelske mann

Categories H bok

“Fra det øyeblikket av bad jeg til Jesus [om å få en bibel] med en bønn full av tro. Jeg stolte fullt og fast på at ordene i bibelen var Guds ord til meg.(…) Dette var den første gaven jeg fikk fra Gud etter å ha bedt lenge.”

Boktittel: Den himmelske mann

"Den himmelske mann - hans egen historie" av broder Yun

Forfatter: Broder Yun og Paul Hattaway

 

Innhold: Den himmelske mann fikk kallenavnet sitt da han spilte gal for å unngå fengsling i Kina. Han kaller seg selv for Broder Yun, og er en mann som i mange år har lidd mye for Jesu navn. Allikevel er han full av glede og visjoner for de ufrelste sjelene i verden. Denne boka er historien om hvordan Broder Yun ble kristen, og hvordan Gud brukte ham på mirakuløst vis. 

 

Min mening: Boka var spennende, og full med gode henvisninger til bibelen. Dette er tros-styrkende stoff som virkelig inspirerer meg til å leve mer helhjertet for Jesus. Den har virkelig gitt meg mye mer innsikt i kinesisk kultur, og en forståelse av hvordan forfølgelse påvirker de kristne. 

Terningkast: 5.  Inspirerende og spennende (men til tider grusom) lesning.

BildeKilde

Målet mitt er å lese femti bøker i år. Dette var nummer 26.  En lignende (og mer lettlest) bok jeg anbefaler å lese er Villdyret.

3 kommentarer

3 thoughts on “Den himmelske mann

  1. lisebrevik: Så bra 🙂 Ja, den var veldig spennende. Hvis du vil ha flere tips, har jeg masse i kategorien “bok” på bloggen. Gøy å se på bloggen din også (og jeg leste “om deg”-siden, hihi). Du tar flotte bilder! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *