Villdyret

Categories H bok

“Der i avgrunnen i det beryktede Nikosia-fengselet i Kypros, kunne alt ha vært tapt, hadde det ikke vært for en fremmed som kom på besøk.”

"Villdyret" av Tony Anthony

  

Boktittel: Villdyret

 

Forfatter: Tony Anthony

 

Innhold: Denne spennende romanen minnet meg litt om Karate Kid i begynnelsen (hvis du har sett filmen), bare sterkere, hardere og sannere. Vi følger Tony idet han blir flyttet til et uvennlig miljø i kina som fireåring, blir oppdradd under strenge, urettferdige forhold og ender opp som blandt annet Verdensmester i Kung Fu og senere som et blodtørstig villdyr. Boka forteller om livet til forfatteren før og etter en gigantisk forandring.

Min mening:Før jeg startet hadde jeg lite forventninger til denne boka som lillebror overtalte meg til å lese. Men jeg fikk veldig fort sansen for den, og leste den ut på to dager. Det kristne budskapet var også vanvittig bra. Digger sånne sanne historier 🙂

 

Terningkast: 6. Så spennende at det er rart den er sann, og utrolig bra budskap. Jeg anbefaler boka til alle, spesielt ungdom. Denne er ikke en typisk jentebok, og kan bli litt ekkel/brutal.

 

 Du finner også GRATIS Podcasts på Itunes hvor Tony forteller historien sin (eller handlingen i boka i kortere trekk). Anbefales for deg som ikke liker å lese!

 

BildeKilde

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *