Kaker og stemning fra bursdagsfeiringen

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Jeg er litt sånn at når jeg har bursdag, så vil jeg alltid feire. Ikke fordi jeg synes det er så sinnsykt kult å bli eldre, eller å få masse oppmerksomhet, men fordi det er en god anledning til å treffe igjen venner! Så jeg inviterte vidt, og hadde en kjempekoselig feiring med vennene mine på onsdag, og så kom familien på torsdag. 

Jeg hadde kjøpt inn grønne ballonger fra ebay (som luktet kjempevondt). Derfor bestemte jeg at tema for kvelden var grønt (moro å ha et tema, selv om det ikke betyr noe). Men når dagen kom, og jeg skulle kle meg, viste det seg at jeg ikke hadde noen brukbare klær i grønt. Ikke en gang en ok topp som jeg kunne bruke med skjørt. Så jeg kledde meg faktisk i blå kjole:P Det er i hvert fall helt klart at neste gangen jeg kjøper stoff til et syprosjekt, skal jeg lete etter fine grønne stoffer! 

 Stua er shinet opp, og klar for gjester!

 

 

Men jeg hadde bittelitt grønn pynt. For eksempel disse søte uglene som fikk sitte på bordet. Dessuten prøvde jeg å bruke en del grønt på kaka. 

Noe av det gøyeste, var denne kaka som Andrea hadde bakt! Med sjø, strand, og sydenstemning, samt en utrolig god ostekake, ble dette favoritten. Til og med over min egen kobrakake. I tillegg fikk jeg muffins av Ida og Yvonne, og Thomas bakte krydderkake og vaffler til meg 🙂

 

Før folk kom, bakte vi også pizza. Thomas er fantastisk å ha på sånne dager, så jeg slipper å gjøre alt selv. Pizzaen vår er alltid laget med samarbeid! Gjestene kom forresten med grønne klær, nesten alle som èn 🙂

Her er første blogg-glimt av TV-stua som er nåtidens oppussingsprosjekt. Vi er enda ikke ferdige (du ser kanskje at listene mangler), men vi har begynt å bruke den. Er SÅ fornøyd med den mintgrønne fargen, og det mørke gulvet!

Tok ikke så mange bilder da familien var her, men det var god stemning da også. Og gaver har jeg også fått! Ny bibel (the message-oversettelsen!), smykker, planter og frø. Og penger, som jeg skal bruke på å klippe meg, og kanskje en ny telefon (den gamle er nesten helt ute av funksjon nå :/ )

 

1 kommentar

1 thought on “Kaker og stemning fra bursdagsfeiringen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *