Oppussing: Gangen før og etter

Categories C Hus, hjem og hage

 

Vi har lenge drevet med å pusse opp gangen. Dette er på en måte første runde i oppussingen. Når vi får litt mer penger skal vi bytte det elektriske, og legge veggplater. Men først skulle det altså en kosmetisk endring til. Gangen var gult med gulnet tak. Her er et førbilde mot (det røde) kjøkkenet:

Nå ser det sånn ut i (nesten) den samme vinkelen. Vi har malt trapp, vegger og tak (det vil si: Thomas har malt). Og lagt inn litt koselige detaljer.

Her er gangen oppe før vi flyttet inn. Gult(mørkere enn på bildet), og åpent inn mot det blåe hobbyrommet. Ellers ganske tomt og kjedelig.

Nå er toppen av trappa pyntet med selvtatte bilder og drivved-hyller som mannen lager. 

 

Dette før-bildet ble tatt mot badet (som du kan se den enorme forandringen på HER.). 

 

Og her er et bilde av denne veggen nå. Det ser litt dystrere ut, siden det var mørkt ute da jeg tok det. Men det er faktisk veldig mye bedre! Over skohylla henger speilet Thomas har laget, og der henger også litt peppermynte til tørk, som jeg skal bruke i te. 

 

Nedenfor kan du se noen av detaljene. Trappa er min store stolthet: den er “tapetsert” med stoff i mange ulike farger. Ellers har vi hyller og speil laget i drivved av Thomas, og en stor, nydelig gammel symaskin som vi fikk på den lokale gisbort-gruppa på facebook. Den er pyntet med en liten plante, og en heklet elefant. 

Neste skritt på oppussingsfronten er nytt gulv i gangen (det er så grusomt det vi har). Deretter går vi i gang med tv-stua. Det blir det første rommet oppe som vi tar tak i (har enda to røde og to blå rom). Hva synes du om forandringen?

Noe mer vi kunne gjort for å få det enda koseligere?

6 kommentarer

6 thoughts on “Oppussing: Gangen før og etter

  1. Hei. Så flott trapp! Hva har du brukt på trappetrinnene! Tapet el. klistremerker? Elska fargene:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *