Nysydd finkjole

Categories A Hobby

På skolen har jeg i det siste arbeidet mye med et prosjekt – sy tre kjoler i tre ulike stoffer. Dette er den siste kjolen, som er en selskapskjole. Stoffet hadde jeg handlet for lenge siden i Oslo, så det var kjekt å endelig få brukt det. 


Dette er helt klart den kjolen jeg er mest fornøyd med på lenge, sånn rent sy-teknisk. Til og med innsiden ser fin ut! Det eneste jeg har å pirke på for meg selv er passformen over brystet. Der sitter den litt for løst. Jeg er i hvertfall superfornøyd med hvordan ryggen ble. Nå håper jeg bare på en ok karakter – siden denne oppgaven er min aller siste før ferdig utdannelse, og fordi den faktisk teller 15 studiepoeng i seg selv.


 PS: Hvis noen skulle være så observante å legge merke til den frynsete kanten, så må jeg vel bare innrømme at vi tok bildene før denne kjolen var heelt ferdig. Men jeg har gjort det, altså!

2 kommentarer

2 thoughts on “Nysydd finkjole

  1. Miss Imperfektum:Det meste var egentlig nesten som bomull.. Eneste vanskelige var den nederste kanten som var veldig “levende” når den skulle legges opp 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *