Parc de la Ciutadella, Barcelona

Categories G Reise og ferie

De siste bildene fra Barcelona er noen av de fineste. Det er fordi siste dagen hadde vi et par timer før vi skulle reise, som vi brukte på å vandre stress-løst rundt i parken kun for å slappe av og for å ta bilder. Ferdig med alt som skal rekkes og stresses. Til og med ferdige å pakke. Og når man har god tid, og leter etter motiver, er det utrolig hva man finner. Spesielt i Spania!

 

I parken Ciutadella (som ligger midt i byen, rett ved dyreparken, og rett ved leiligheten vår) var det papegøyer. Mange papegøyer. Og jeg ble så enormt fascinert av de tropiske, fargerike fuglene, at jeg sikkert tok minst hundre bilder av dem. 

 

I tillegg tok vi bilder av hverandre, Michelle, Malin og jeg. Alltid på jakt etter det perfekte profilbildet, ikke sant?

 

Malin var litt redd fuglene, og ble skremt flere ganger. Men hun fikk sin hevn til slutt 🙂

 

Parken var utrolig vakker. Med såå mange fine motiver. Spania er virkelig et nydelig sted på våren. Det anbefales virkelig!

 

Andre som lengter mot varmere strøk når de ser disse bildene? 🙂

En herlig dag! Og så var vi klar for en lang hjemtur med reising og dotter i ørene og rar flymat. Men er jo alltid godt å komme hjem igjen også, da!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *