Fem punkter om min hverdag

Categories B opplevelser og hverdagsliv

* I dag er jeg i godt humør. Jeg er enda litt i ekstase etter et veldig vellykket møte i menigheten. Det er så gøy å se hvordan Gud virker i ungdomsarbeidet, og hvordan det vokser – både i antall personer og i modenhet. Jeg er rett og slett bare fylt av takknemlighet for alle de herlige menneskene som jeg møter, det flinke lovsangsteamet som vokser frem, og bare for; alt!

* Det har vært en knallhelg! Hyttetur, ungdomsmøte, baking, kjærestekos, og god mat. Og etter en natt på hytta fra fredag til lørdag (hardt og ubehagelig) var det godt å sove i senga igjen neste natt. (Mer om hytteturen senere). Nå er jeg klar for en ny uke!

 

* Jeg har helt vilt mange hobbyprosjekter for tida. Hekler engler, strikker genser, syr regntøy…. og etter det må jeg ferdigstille singletten, snømannen, og mye mye mer. Pluss at det er på høy tid å starte med julepynt-prosjekter for fullt!

* På skolen skal vi tegne en dør hele uka. nedenfor ser du bildet jeg har valgt. Det skal nå tegnes mange ganger, på flere ulike måter.

* Livet er godt. Jeg kan nesten ikke vente til alt som skal skje fremover. Høst. Julestemning. Julekaker, julegaver, julesanger. Kakao. Tepper. Ferie. Ja, jeg bare gleder meg!

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Fem punkter om min hverdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *