Viktige personer til Bryllupet faller på plass

Categories U Bryllup

Det er herlig å planlegge bryllup med god tid. Nå er det omtrent fire og en halv måned igjen, og mange ting faller på plass.

Det vi allerede har av viktige personer er:

Forlovere

Det er lenge siden forloverne sa ja til oppgaven, men vi er fremdeles like fornøyde med at våre gode venner skal følge oss så tett gjennom denne opplevelsen!

Kokk

Vi har hatt møte med kokken, og ting ser ut til å ordne seg. Vi har avtalt en spennende meny, og kokken virker full av inspirasjon, og klar for oppgaven, og det er kjempebra!

Toastmaster

Toastmasteren falt nettopp på plass, og vi fikk førstevalget vårt; en lokal helt med god humør og godt snakketøy som skal guide oss gjennom kvelden. Toasmaster er utrolig viktig, fordi de på en måte “knytter kvelden sammen” og kan gjøre mye for stemningen.

Sangere og musikere

Alle jeg har spurt om å synge har sagt ja foreløpig. Det største spørsmålet er vel hun som har termin to uker etter bryllupet 😛 Hvis du vil se hvilke sanger vi skal ha i bryllupet, klikk her. Alle som skal synge er våre talentfull venner! 🙂 Han som skal spille piano har ikke sagt hundre prosent ja enda, men satser på det beste.

Pastor

Til å vie oss har vi vår gode pastor Kurt Johnny fra menigheten vi går i. Han kjenner oss godt, er flink til å prate til folk, og rett og slett et ypperlig valg! Har møte med ham på tirsdag for å høre “alvorspraten.”

Frisør og Sminkør

Også venner, men meget dyktige sådanne 🙂 Gleder meg til hvordan alt dette blir seende ut!

 

 

 

De vi mangler er egentlig bare:

Servitører

Jeg har ikke enda begynt å spørre folk om å servere (Thomas har gledelig gitt meg det ansvaret), men har sett for meg noen navn som kanskje kan tenke seg å servere. Planen er å få flest mulig erfarne; for jeg har hørt flere krise-historier om å bruke kun uerfarne servitører uten skikkelig opplæring. I tillegg blir det kanskje noen venner som vi ikke har invitert i bryllupet; for det er så mange flere som jeg kunne tenke meg å ha der!

 

Det mangler også en del små-ansvarsutdeling; Hvem skal pynte, hvem skal rydde, og hvem skal flytte stoler? Men det haster ikke såå mye, så vi utsetter det litt til… 🙂

Har jeg glemt noen viktige personer nå? 🙂


#bryllup #wedding #folk #kjærester #forhold #gifteseg #gifteklar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *