Et siste ønske

Categories H bok

Han tok et skritt bakover mot bilen, gjorde en håndbevegelse mot passasjersetet, der en kvinne satt sammensunket og sov. “Min kone, Maggie, er død,” sa han. Han så opp på Cameron MacDonald. “Og det er jeg som har drep henne.”

Boktittel: Et siste ønske

 

Forfatter: Jodi Picoult

 

Innhold:Jamie dukker opp på politistasjonen med liket av sin kone og innrømmer å ha drept henne. Politisjefen Cameron starter arbeidet med å nøste opp i saken til Jamie mens ekteskapet hans med Allie begynner å bli tynslitt i kantene. Boka handler om liv og død, om skillsmisse og løfter. Men kanskje aller mest om kjærlighet i mange ulike former.

 

Min mening:Jeg blir mer og mer glad i Picoult sine bøker. Dette er en bok jeg nesten kunne ha lest om igjen med en gang, bare for å få inn detaljene bedre. Forstå den bedre. Den overasket meg til tider, har et godt språk og en spennende historie. Sammenlignet med My sisters keeper når ikke denne helt opp, men absolutt en bok som bør leses!

 

Jeg gir boka karakteren 5. Spennende og infløkt. Tar opp et vanskelig tema om aktiv dødshjelp. Anbefales til alle som liker dramatiske romaner om ekteskap, drap og rettferdighet.

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Et siste ønske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *