Babyshower i Slummen #Brasil

Categories G Reise og ferie

Vårt siste besøk i slummen i Brasil var bare timer før flyet gikk hjemover igjen. Vi var invitert i en babyshower til ei som snart skulle ha barn. Vi fikk en skikkelig smak på en tydelig kulturforskjell i Brasil; tidsbegrepet. Arrangementet begynte kl. 14. Vi ankom rett over, som de første gjestene. Vi ble plassert i en sofa og ble vitne til en god del surring. Halv tre (en halvtime etter at det egentlig begynte) begynte de å blåse opp ballonger. De var blåe, for det skulle bli gutt. Etterpå kom den første gjesten, utenom oss selv. De begynte å gjøre klar leker, men det kom egentlig ikke flere gjester før vi måtte gå klokka tre. Vi fikk i det minste kost oss med litt ekte slum-vann og en kake. Kaka var ganske god.

Meg og Bente da vi fikk vannet: “Ehmm… Kan vi drikke dette, Turid?”

Turid: “Dere skal jo hjem uansett. Da gjør det ikke noe!”

Vi: “….”

Men vi ble heldigvis ikke syke 🙂 Og det er jo ganske artig. Det er ikke alle som har vært på babyshower i slummen, liksom. Selv om det egentlig aldri begynte mens vi var der. Menmen.

1 kommentar

1 thought on “Babyshower i Slummen #Brasil

  1. Det der med tidspunkter og slikt noe tror jeg vi er ganske opptatt av her i Skandinavia, man skal komme når arrangementet begynner, hvis ikke …! Hehe, opplevde noe lignende da jeg var på utveksling i Frankrike, og jeg og vertssøsteren min skulle på en fest som vi fikk beskjed om begynte klokken seks. Planen var at vi skulle hentes av noen venner halv seks, og jeg satt da selvfølgelig klar fra kvart over fem, fullt pyntet og alt! Selvfølgelig kommer de ikke før nærmere kvart over, og vi ankommer likevel festen som noen av de første gjestene 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *