Brudepiker

Categories U Bryllup

BildeKilde

Nå har jeg handlet inn litt av hvert til brudepikene mine. Gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir. Selv om det enda er en stund til bryllupet er jeg jo på utkikk etter passende ting. Jeg har tenkt til å sy alle brudepikekjolene selv. Ser dem for meg litt slik som den ovenfor (men kanskje ikke fullt så mye volum i skjørtet). Vi skal antagelig ha fire brudepiker. I tillegg har jeg kjøpt en tiara og en blomsternål til hver av dem for å pynte opp kjolene.

Kjolene skal altså være hvite (det underste stoffet på bildet), beltet skal være ferskenfarget, og blomsternålen skal henge i beltet.

Hvordan tror du det blir?

Har du noen gode tips?

 

9 kommentarer

9 thoughts on “Brudepiker

  1. Dette tror jeg blir kjempefint! Enig at det kanskje bør være litt mindre volum i skjørtet, tror det blir finere da 🙂 Har så lyst til å ha et ordentlig stort bryllup en gang med brudepiker og slør og hele fadesen, men det blir jo lett helt ufattelig dyrt …!

  2. snuskepels: Ja, det blir nok dyrt.. Men jeg er litt sånn at jeg tenker at det er jo bare en gang i livet, så da er det bare å kjøre på! 😛 Vi (Thomas) har begynt å spare en del hver måned, så det ordner seg nok 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *