Julegaver, innleveringer og nesten helg.

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Jeg begynner å gå tom for ting som er “viktigere” å gjøre enn innleveringen til i morgen. Men jeg har enda et par gode igjen; Lese i boka jeg nettop lånte på biblioteket, skrive en liste over alle jeg skal gi julegaver til, og hva jeg skal gi dem, og selvsagt å skrive dette blogginnlegget. Det frister også mystisk mye å danse Zumba…

Men jeg tror jeg må vente litt med alt som frister(etter bloggingen), og heller gjøre ferdig den siste oppgaven på innleveringen. Det er jo ikke egentlig så mye igjen. Og julegavene kan vel vente en dag til.

Ellers kan jeg informere om at jeg har hatt en tung dag i dag. Både fordi vi hadde tre timer mer undervisning enn vanlig, og fordi det handlet om seksuelle overgrep. Det hjelper ikke så veldig at jeg klarte å betalte telefonregningen to ganger (hva gjør jeg??).

Men det hele begynner å bli bedre. Jeg er snart ferdig med innleveringen, og da skal jeg finne frem chips og dip. Dessuten er det helg (etter nok en hard dag) i morgen. Herlig!

Jeg må begynne å ta mer bilder igjen. Går snart tomt for “fine landskapsbilder” til å pynte opp småkjedelige roteinnlegg som dette med.

2 kommentarer

2 thoughts on “Julegaver, innleveringer og nesten helg.

  1. Kjenner problemet… :p Utsatte hele påbygg noen år jeg;) (for å sette det på spissen)
    Telefonregninga ja.. det er ikke verre enn å ringe telefonselskapet og snakke med de. Pengene får du igjen;) Det er ikke noe problem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *