Altmuligkvinnen Ingrid

Categories tanker, tro og filosofi

Jeg er en person som liker å gjøre mange ting. Jeg klarer ikke å bare slå meg til ro med en hobby, eller en aktivitet. Jeg er flink til mange ting, men ikke kjempeflink til noen ting.

I menigheten liker jeg å synge litt, rydde litt, organisere litt, planlegge litt, lede litt møter, og snakke litt med folk.

Hjemme liker jeg å drive litt med scrapbooking, lage litt kort, strikke litt og male litt, lese litt og skrive litt og tegne litt og kanskje lage litt mat.  Dessuten er det greit å se litt på tv, sitte litt på pcen og rydde litt iblandt.

Ute liker jeg å gå litt tur. Jeg liker å gå litt og løpe litt og svømme litt. Gå litt tur med hunden, og litt med kjæresten, og litt med venner. Jeg liker å klatre litt og bygge litt hytter, og jeg liker å plukke litt blomster, ta litt bilder, og kanskje sole meg litt.

Det er så mange fine aktiviter å holde på med, og jeg skulle gjerne brukt enda mere tid på hver av dem. Kan tenke meg at bloggen er et utrolig forvirrende sted. Ikke en turblogg, eller strikkeblogg eller bokblogg. Heller ikke en fotoblogg, eller hobbyblogg. Den er rett og slett et sammensurium av alt det som jeg bryr meg om. 

 Vet ikke om dette er bra eller dårlig for meg, og om det er bra eller dårlig for andre. Men det er vel bare slik jeg er; har litt av en finger med i alt!

 
Bildet er en alternativ header jeg laget en gang (brukte den aldri) Synes den illustrerte godt noen av interessene mine:)

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *