Min 18-Årsdag!

Categories B opplevelser og hverdagsliv

 Positive ting:

*Treffe folk! også de som jeg ikke treffer så ofte!

*De beste av de beste av mine samlet på ett sted!

*Alle som hjalp til for at det hele skulle funke.Malin sminket meg, Benita gav meg et fint bilde hun hadde trykt som passet til fargetema, Malin, Benita, Anders, og Mamma på kjøkkenet, Thomas høyt og lavt der det trengtes->reddet oss f.eks. da strømme gikk, Nina og Petter som hjalp meg med pynting og organisering:)

*Den gøye pynten(bare min frosk som hadde krone)
*Noen fantastiske taler fra gode venner

*Vi holdt det gående til kl 03.00.

*Den gode maten-baguetter med kjøttdeigfyll (litt tacosmak) og Alt det andre gode, som ingen hadde plass til; Is, Frukt, Grønnsaker med dipp, Kaker, Chips, og Snacks.

Negative ting:

*At noen ikke kunne komme.

*At noen måtte gå før jeg hadde fått en bra samtale med dem.

*At ikke magen var så sulten som øynene ( vet at jeg burde ønske meg at øynene heller hadde vært litt mindre sultne, men…)

Thomas har lagt ut bilder i fra bursdagen min på bloggen sin, og der tror jeg faktisk det er bilde av alle sammen! så ta en tur innom her.

Ballongne er forresten i fra ballongbutikken.no, noe som anbefales! Her kan du finne alt i fra hjerteballonger og figurballonger, til svæære ballonger, og gassballonger.

Bordkortene laget jeg med inspirasjon i fra cubeecraft.com. Jeg har endret dem litt… fant en frosk fra google, satte den inn i stedet for en pingvin, og skrev min egen tekst på boksen; ble de ikke ganske kjekke?

 

 

1 kommentar

1 thought on “Min 18-Årsdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *