Pannekakebaking

Categories S Mat

Når en pannekakebaker baker pannekakekaker tar hun først litt melk, litt annet og en kilo hvete mel. Oppi bollen blandes røren, og det neste hun må gjøre er å klæsje alt i panna si og snart så er den stekt!

Fin omskriving av pepperkakesangen;)?

I tillegg til alle de vanlige ingrediensene tilsatte vi også litt konditorfarge, og det gjorde utslaget! Farvel til kjedelige pannekaker!

Tips fra Yvonne og Ingrid:)

I tillegg har jeg også før testet fylte pannekaker, og det var skikkelig godt!! Lag et fint kjøttdeigfyll eks:

400gKjøttdeig

1 boks hermetiserte tomater

litt krydder(oregano, grillkrydder osv)

litt melk

litt vann

1 raspet løk

3dl kokt ris(kan droppes)

Så legges fyllet inni pannekaka, den brettes, og legges i stekeovnen i 10min på 200grader!

1 kommentar

1 thought on “Pannekakebaking

  1. Heisann, jeg lurte bare på om du kunne ta deg en tur innom blogggen min? jeg har lagt ut en coverlåt der jeg synger wonderwall, jeg har laget et nytt design og er en ny blogger, legg meg til som venn om du vil 😉
    http://www.s92.blogg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *