Dyra på gården

Categories E Natur og Turer

Hestene:)

Jerva, Dokka og Åsa

Jerva
Er bestemor og Bestefar sitt føll fri i vår:) Hun ble født i mai av Slottsve Gro, som også er moren til
åsa.
Hun er et år eldre enn Jerva, og er nok det føllet jeg har tilbrakt mest tid med:) Jeg var ofte og besøkte henne i innhegningen den første sommeren hennes; 2008. Bestemor og Bestefar sin:)

Moren deres; Slottsve Gro(også bestemor og bestefar sin), skal forresten ha et føll til i år, men det er allerede solgt, og jeg får antagelig ikke sett det
🙁 ganske trist, men…
Begge to er enormt kosete og sier aldri nei takk til kløing og klapping:)

Dokka er Stine(mitt søskenbarn) sin. Henne får jeg lov å ri på nesten så mye jeg vil, og det er kjempemorro! Hun har sine små anfall av frykt mot ting som lukter vondt (møkkhaugen, grisehuset osv) men har til nå klart å holde meg på ryggen hennes selv om hun plutselig bøyer av eller bråstopper:) Utenom det er hun Kjempegrei, og en fantastisk hest å ri på for meg som ikke kan så mye:) Også den første hesten jeg føler at jeg virkelig har klart å galoppere på!

Hundene:)

Tanja og Dokka
Selv om det ikke ser så bra ut på bildet, så er disse to Elghundene ganske gode venner:) De lekesloss bare, og det var en ypperlig anledning for meg til å prøve å få et blinkskudd:) Tanja er moren til Dokka. De skal antagelig begge ha valper i år:) De er begge utrolig snille og koselige, og jeg husker i fra Dokka var liten at hun lærte kjempefort! En tid mens de hadde både Dokka, og broren Bamse, lærte jeg begge to å sitte på kommando mens Bestemor var ute en tur. Da hun kom tilbake sa jeg sitt, og begge rompene klasket i gulvet samtidig!:)
på begge bildene er Tanja til venstre:)

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *