hits

Babysy og julemesse

Med fare for å gjenta meg selv: Det er utrolig moro å sy til babyer! Jeg har sydd en del til julemessa, men nå som den er overstått har jeg fått meg et nytt prosjekt: Jeg skal donere en del av babyklærne jeg har igjen til julegaver til flyktninger. 

Her er litt av de seneste prosjektene mine: 

Smikker er en fin ting å sy av små rester. De går veldig fort å sy, og det er moro å sette inn den lille trykknappen til slutt :) Jeg fant mønsteret på nett, søk på pinterest, så finner du mange gratismønstre!

 

Denne bodyen er en omslagsbody - det er veldig praktisk, siden man slipper å tre den over hodet - man kan bare brette den på plass. Det er litt mye arbeid å kante den, men det er verdt det! Og endelig har jeg begynt å få nokså fine kanter. I tillegg må jeg bare si at jeg digger dette stoffet, som er kjøpt på stoff og stil :) Denne blir nok fort en julegave <3

 

Her er et bilde fra standen min på  julemessa. Jeg solgte nesten alt av hekle-figurer, litt strikket, og litt sydd. I tillegg til en del gravpynt/dørpynt. Det ble ikke så mye sy-ting solgt som jeg hadde trodd, men det var minst tre andre som solgte hjemmesydd, så det er ikke så rart... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

,

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...