Stille som i graven

"Hun var levende begravet! Hun slo med nevene i kistelokket, men selv inne i kisten ble lyden dempet av den tykke silken."

 

Boktittel: Stille som i graven

 

Forfatter: Mary Higgins Clark

 

Innhold: Maggie finner igjen en kjær stemor som hun trodde hun aldri ville se igjen. Men gjensynsgleden blir fort overskygget av da hun reiser for å treffe Nuala igjen. 

 

Min mening: Boka var spennende, men litt vanskelig å få tak på noen av personlighetene. Jeg er ikke spesielt fan av "britiske overklasse"-karakterer, og synes også boka hadde litt vel mange forutdanelser som ikke kunne forklares av typen "Jeg bare føler på meg at Maggie må være i nærheten!" Det blir for meg mindre troverdig, og svekker en ellers spennende historie. Dette er nok noe av det minst fengende jeg har lest av Mary Higgins Clark. Men for å være rettferdig: Den er spennende. Den har noen tvister (selv om jeg så dem komme), og den har noen interessante og tydelige karakterer. 

 

Terningkast: 4, men den er på grensen til en treer. Les heller for eksempel Stemmenes Rop eller Hatets Gisler av samme forfatter. 

 

BildeKilde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits