Oppgitt av mannen min

Jeg er veldig glad i mannen min, altså. Det er ikke det. Han er handy og kreativ, med en super interiørsans. Men når det kommer til enkelte ting er han helt håpløs... 

Han kaller det prinsipper, uten at de er så nøye artikulert eller mulig å finne ut av. Et av disse (håpløse) prinsippene er at bilen alltid skal være nyvasket og ren før vi kjører på langtur. Om jeg prøver meg med et lite "jammen, den blir jo skitten så fort vi begynner å kjøre!" Så får jeg bare et fornærmet, avklippet: "Det er et prinsipp!" Og så er vi ferdig med den saken. 

Men denne gangen tok det kaka, altså. For etter å ha hatt tre gjester på krabbe til over klokka ti om kvelden skulle vi pakke, rydde, vanne blomstene, vaske opp, brette klær, og sove før avreise klokka sju neste morgen.

Og da begynner han jaggumeg å skal vaske bilen.... 

Joda, såe... Ble en kort  natts søvn på oss, er jeg redd :/

5 kommentarer

Minrefleksjon

13.07.2017 kl.13:53

Hehe, skjønner godt det er litt frustrerende men må si jeg leet på smilebåndet når jeg leste dette. Prinsipper til besvær altså!!

ingrid

14.07.2017 kl.07:05

Minrefleksjon: Hehe :)

fjellgeitbundingen

13.07.2017 kl.22:52

Hihi, samliv til besvær. Må vel lære seg å leve med hverandres nykker. Du med hans og han med dine :)

ingrid

14.07.2017 kl.07:05

fjellgeitbundingen: Ja, det går absolutt begge veier ;) Han må for eksempel leve med en stue full av garnnøster, symaskiner og diverse prosjekter i alle krokene :)

fjellgeitbundingen

14.07.2017 kl.07:46

Hihi, tror nemlig mannen min har det verst med nykker her hos oss. Blir håndarbeidsblad, strikkepinner, prosjekter, garn og stoff for over halve stua ;) Han bare leser. Litt ryddigere hobby :D

Skriv en ny kommentar

, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. 25 år og Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Leter du etter noe?

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits