Året som gikk – 2014

Categories B opplevelser og hverdagsliv

2014 Har vært et helt vilt år. Jeg har fått oppleve enormt mye, og i dette innlegget vil jeg oppsummere noen av de viktigste tingene…

VÅR

Jeg elsker når våren kommer, og med en gang sola titter frem, prøver jeg å komme meg ut. Så det ble mange turer denne våren – som er en av de tidligste jeg har opplevd – Snøklokkene blomstret allerede i Januar!

 

Jeg hadde også veldig mye besøk, og var på mye besøk. Herlig å treffe så mange flotte folk!

 

Jeg småputlet mye med ting til bryllupet. Bordkort, invitasjoner, kjoler og save-the-date’s skulle lages selv, og så klart matche.

I april reiste jeg med Bente og Thomas og en gjeng konfirmanter til Tyskland og fornøyelsesparken Heide Park. Veldig stas!

 

Andrea lurte meg trill rundt, og det jeg trodde var en valpe-hente-tur ble til et uforglemmelig utdritningslag med mine beste venner! Vi hadde piknik, dreit meg (litt) ut, lærte pole dancing, hadde en kokkekamp, og koste oss en hel haug!

 

Den 9. mai feiret jeg og Thomas fem år sammen. Det gjorde vi med en midnattsgrillfest sammen med gode venner på det stedet vi ble sammen; rett ved siden av gravplassen (long  story) 😛

 

SOMMER

Jeg giftet meg med mannen jeg elsker. Bryllupet var perfekt. Livet etterpå har bare vært bedre og bedre 🙂

 

Var i utdrikningslag til Malin, og Bryllup til Malin og Asbjørn, og Benedikte og Rune. En skikkelig aktiv sommer på bryllupsfronten, med andre ord. I utdrikningslaget var vi blandt annet på surfing – noe som absolutt gav mersmak 🙂
¨

 

Utover sommeren begynte flere venninner å poppe ut babyer. Tre gutter og en jente i min vennekrets. Sølvi-Oline er den nærmeste. Hun sang i bryllupet mitt (bildet under viser henne denne dagen) og fødte ca 24 timer senere den skjønne, lille gutten nederst til høyre i bildet under. 

 

Jeg og Thomas reiste på roadtrip. Første stopp (etter de første hundre geocache-stoppene) var Molde. Vi sov hos gamletante, badet, besøkte jazzfestivalen, og nøyt rosenes by til det fulle.

 

Videre tilbrakte vi noen late dager hos pappa i Hedmark. Badet, solte oss, og fikk til og med en tur i istunnelen rett i nærheten av galdhøpiggen, og spiste lunsj ved en isbre. Ble også forfulgt av en fasan. På vei hjem stakk vi innom Sverige på den obligatoriske harryhandelen. 

Brukte også mange dager sammen med gode venner å gøye ting som: Bading på skaddbergsanden, Vilde sin niårsdag, hyttetur, og Jeremy Camp konsert.

Og i August reiste vi (endelig) på bryllupsreise til Bulgaria. Stedet var nydelig, hotellet flott, og været helt perfekt! Elsket det 🙂

 

HØST

Vi gjorde et tappert forsøk på å bli sporty ved å bruke noen av bryllupspengene til to sykler, og tennisrackerter. (Skal tas opp igjen til våren). Gikk turer, hadde besøk av niesa Vilde ei langhelg, og var på hyttetur igjen – denne gangen med litt mindre luksus. KOS!

 

Vi arrangerte Date Night med fire andre par med tapas, leker og konkurranser. Også masse kos, så klart 🙂

 

Jeg reiste til Kristiansand å besøkte Caroline, var i praksis og fikk prøvd meg i sløydsalen. Ellers mye bursdager, babyer, og hobbykvelder med venner. Og Thomas får mer og mer smaken på baby-greiene (haha, men det blir nok ikke noe på en stund).

 

DESEMBER

Jeg deltok på tre julemarkeder, og var supertravel før ferien. Da vi reiste til pappa bittebittelille julaften senket roen seg, og jeg nøyt det. Vi feiret med pappas nye kjæreste og hennes familie, og så reiste vi hjem igjen for å feire nyttår med de beste vennene 🙂 Jeg sier bare: FOR ET ÅR!!

Hva er dine høydepunkter? 🙂

3 kommentarer

3 thoughts on “Året som gikk – 2014

  1. Så utrolig fint oppsummert! Du har virkelig opplevd mye bra, og jeg håper 2015 blir et like innholdsrikt og godt år for deg og mannen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *