The Tenth Circle

Categories H bok

“When your significant other was missing, it wasn’t the same bed. There was a void on the other side, a cosmic black hole, one that you couldn’t roll too close to without falling into a chasm of memories.”

 

10909

Boktittel: The tenth circle

 

 

Forfatter: Jodi Picoult

 

Innhold: Trixie er en vanlig, populær tenåringsjente helt til livet hennes blir snudd på hodet da kjæresten voldtar henne.  Det bygges opp til en rettsak. Men var Trixie virkelig så uskyldig som hun utgir seg for? Samtidig utfolder det seg et drama mellom Trixies foreldre. Moren er utro med en ung stoff-dealer, og farens mørke fortid kommer tilbake til overflaten da han sliter med å takle det grusomme som har skjedd med datteren hans.

 

Min mening: Jeg hørte boka som lydbok. Fra begynnelsen av var den interessant. Jodi Picoult har skapt et spennende drama som utfordrer dine moralske overbevisninger. Hun klarer også å overraske meg flere ganger med uventede vendinger i historien som endrer alt. Digger at jeg ikke forutså slutten, men at den allikevel passet godt. Det var også interessant å få et innblikk i eskimo-kulturen i Alaska i deler av boken.

BildeKilde

Terningkast: 5. Anbefalt! Hvis du liker forfatteren, bør du også lese House Rules!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *