Fire-fem syprosjekter

Categories A Hobby

Fikk en bestilling på et par votter som utviklet seg litt underveis. Plutselig hadde det blitt to par ullvotter, og en buff i ull som matchet.

Ullstoffet til utsiden av vottene har jeg arvet fra min grandtante, mens inni (og på buffen) har jeg brukt myk merinoull.

Jeg fikk endelig sydd scrunchies av restene fra et fløyelsstoff som jeg sydde kjole av(på bestilling). Ser nå at jeg aldri la ut bilde av denne kjolen… Får se om jeg får gjort det senere… Alltid kjekt å få brukt opp alle restene av et stoff, synes jeg 🙂

.

 

Og til sist et litt vanskeligere prosjekt, som jeg var veldig spent på. Oppskriften har jeg fått gratis som ukens oppskrift hos Alt om Håndarbeide.

Stoffet er softshell, og selve konstruksjonen gikk veldig fint 🙂

Glidelåsen har jeg laget selv av metervare –  og dette var kun andre gangen jeg prøvde meg på å lage delbar glidelås på denne måten. Det er litt knotete. Men denne gangen gikk det mye bedre enn med dukkejakken, så denne er ganske grei å åpne og lukke.

Jakken er egentlig en størrelse for stor, men jeg tror nok den kan brukes på litt milde dager… Hvis vi får noen sånne 😛

Dette var noen av prosjektene fra Januar. Enda har jeg sydd en del etterpå som kommer på bloggen etterhvert! Men for de som liker å se alt med en gang, legger jeg ut på instagram på “@Sykontoen”.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *