Babyguiden

Categories H bok

“Hemmeligheten bak fornøyde babyer.”

"Babyguiden - 0-5 mnd" av Gary Ezzo

Boktittel: Babyguiden

 

Forfatter: Gary Ezzo og Dr. Robert Bucknam

 

Innhold: Ezzo tar for seg barnets fem første levemåneder, og hva man bør tenke på ang. å etablere rutiner for å gjøre babyen til en integrert del av familien. Boka er ikke babysentrert, men familiesentrert, og understreker at man må ha fleksibilitet til å ta hensyn til alle i en familie. Han fokuserer mest på relasjonen mellom foreldrene, mat- og søvnvaner. Den har mange praktiske, gode tips, for eksempel et helt kapittel om hva man gjør når babyen gråter, men mange eksempler.

 

Min mening: Boka er litt gjentagende, men jeg fikk i hvert fall med meg alle viktige poenger. Dette gjør den også mer lettlest. Litt “amerikansk” i den forstand at den fremstiller en “magisk fantastisk løsning som ordner alt!” Men jeg tror bokas filosofier har mye for seg, så er spent på hva jeg synes etter å ha prøvd litt i praksis. Fikk boka anbefalt av en helsesøster jeg kjenner.

BildeKilde

Terningkast: 5. En god innføring i mammarollen for meg, som gjorde meg obs på litt ulike baby-filosofier og måter å løse utfordringer på.

Noen som har andre familie/babybøker jeg bør lese før Lillebaby kommer?

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *