Fysiske fordeler med å være gravid

Categories D Familie

Det er mye å sutre over når man går gravid. Noen er kvalme, har bekkenløsning, vondt i magen, tung pust og hodepine, for ikke å nevne den voldsomme trøttheten. Men jeg har oppdaget noen fysiske fordeler også!

  1. Jeg har vært migrenefri helt siden jeg ble gravid! Vet at dette ikke gjelder alle, men det har vært utrolig deilig å ikke bli så sinnsykt dårlig; til og med når jeg sliter meg ut. Nå blir jeg bare sliten, som normale folk.
  2. Ingen mensen! Det er virkelig noe å rope hurra for 🙂
  3. Det er helt ok – faktisk forventet – at jeg går opp i vekt. Og det er ingen grunn til å skjule magen. Befriende å heller ta på seg klær som “viser frem” magen, enn klær som skjuler den. Siden skjule-klærne egentlig bare får meg til å se større ut.
  4. Jeg har en super unnskyldning for å slippe å ta tunge løft, og få hjelp til ting. Ikke at dette skal misbrukes, altså. Men det er en positiv ting i alle fall 🙂

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Fysiske fordeler med å være gravid

  1. Hehe, nå virker det som du har lett med lys og lupe for å finne fordelene. Jeg godtar pausen fra migrene som en fordel, resten er syltynt. 😁Migrene har jeg selv til tider, så den der vet jeg er ugrei.
    Selv la jeg på meg til flodheststørrelse under alle svangerskapene, niks fordel. Bekkenløsning, vann i kroppen, masalus på jobben for å få hjelp til tunge løft som det var mye av, og da føler man seg som en pest for kollegaer som har det like travelt som en selv, og så må de påta seg litt til. Selv om ingen sa noe. Og når kundene måtte vente fordi kollegaer ikke hadde tid med en gang, ble det til at jeg tok tunge løft også, selv om legen forbød meg løft over fem kg. Det er ikke så enkelt å være gravid i norsk arbeidsliv, med mindre du sitter på et kontor og bare taster.
    Nei, fordelen var fødselen, hver gang,- endelig ferdig med å gå gravid. Nå skal det legges til at jeg tilhørte de heldige med rimelig kjappe fødsler.

    1. Hehe, nei, lett med lupe har jeg ikke akkurat… Fordelene bare kom til meg 😉 Men helt sant at det er noen fysiske ulemper også, så klart 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *