Resten av Stevneuka

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Nå har det blitt fryktelig mange innlegg fra uka i Sarons Dal, fra da jeg var leder på Kidsplanet. Men man opplever vanvittig mye på en slik uke, så jeg har bare publisert en liten brøkdel av alle bildene. Uansett; her kommer en litt mer komprimert versjon av de siste dagene i Dalen.

Torsdag foregikk aktivitetene på Vesterdalen skole. Vi lekte leker, spilte ballspill og badet. Og noen av de (crazy) ungene hoppet fra en 7,5 meter høy bro og ned i elva. Jeg fikk sug i magen hver eneste gang. Glemte dessværre å ta med kamera til badeplassen…

 

Senere på kvelden reiste vi til Lyngdalshallen, hvor vi skulle ha en overnatting med barna. Liggeunderlag og soveposer ble ryddet ut på gulvet i idrettshallen, og vi fikk grillmat til middag.

På kvelden hadde vi et møte, som ble veldig bra! Utrolig herlig med barn som er så frimodige!

Klokka ti om kvelden skulle vi i sørlandsbadet i Lyngdal. Ekstra stas var det at vi hadde hele badeanlegget for oss selv. Jeg koste meg masse og byttet mellom badstu, iskaldt sjøvannsbasseng, svømming og boblebad. Digg.

Inne i badeanlegget (hvor jeg igjen hadde etterlatt kameraet et tryggere sted) fikk vi se både solen gå ned og månen stå opp. Heldigvis fikk jeg knipsa dette blinkskuddet da vi var ferdige i badet litt over midnatt.

#Ferieminner

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *