Anbefalt på netflix

Categories Tips om alt mulig

I det siste har jeg sett et par interessante/gøy/bra serier på netflix, så jeg tenkte jeg kunne dele noen anbefalinger. Slenger med et par film-anbefalinger også. 

A. D. Kingdom and Empire

Denne serien handler om Apostlenes gjerninger i bibelen. For meg som er kristen, er det spennende å se hvordan de har filmatisert historiene jeg har lest om så mange ganger, og det gav meg en større forståelse for hvordan samfunnet var på den tida. 

Bilderesultat for a d kingdom and empire

BildeKilde

 

Good Girls

Er en serie som handler om tre mødre i ulike desperate situasjoner, som bestemmer seg for å rane en butikk. De forstår fort at de har tatt seg vann over hodet. Morsom og underholdende, samtidig som den er spennende. 

Bilderesultat for good girls

BildeKilde

Now you see me

Denne filmen handler om magikere. Fire flinke illusjonister danner sammen “the four horsemen” – og denne gjengen tar på seg et underholdende, men farlig oppdrag. Det er en spennende, facinerende film jeg har sett mer enn en gang, og nå har toeren nettopp kommet på netflix. Den var også bra! 

Bilderesultat for now you see me 1

BildeKilde

 

The fundementals of caring

Er en rørende, morsom og trist film om en ung gutt i rullestol – som minner litt om “et helt halvt år” bare uten alt klisset. En del galgenhumor. Absolutt verdt å se! 

Bilderesultat for The fundamentals of caring

BildeKilde

 

Set it up

Denne filmen handler om overarbeidede ansatte som spleiser sine sjefer for å prøve å få dem til å ta livet litt mer piano. En sjarmerende romantisk kommedie der ting “går som det skal”

Bilderesultat for Set it up

BildeKilde

Har du noe å anbefale? Og har du sett noen av disse? 🙂 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *