Fadderbarna våre

Categories O interessa

Rett som det er, ligger det et brev i postkassen. Det er jo ikke så ofte man får brev lenger. Men jevnlig får jeg altså de håndskrevne brevene fra fadderbarna, gjerne med en liten tegning på siden. 

Det er utrolig koselig! Og så godt å vite at – fordi vi er så velsignet, og gir bort litt penger hver måned – så kan to barn i helt andre verdensdeler være sikret en oppvekst som ikke er preget av frykt, fattigdom, sykdom og nød. De blir gitt en mulighet til utdannelse, en barndom, et liv! 

Ikke er det spesielt dyrt heller. Jeg mener: vi har ikke kjempegod råd. Vi lever for tida på ei inntekt. Men vi har allikevel råd til godteri. Vi har allikevel råd til internet. Vi har allikevel råd til å eie både mobiler og pc’er. Så unnskydningen “vi har ikke nok penger” er faktisk ikke god nok. Vi bruker penger på masse vi ikke trenger. Og de 260kr det koster med et fadderbarn, er ikke et større offer enn en kveld vi spiser ute.

Så min oppfordring i dag er: Få deg et fadderbarn! Vi bruker organisasjonen Compassion. Det er en fantastisk organisasjon, du får enkel kontakt med barnet, og de gjør et vanvittig bra og stort arbeid ! Dessuten kan du være sikker på at pengene brukes til det det skal. Sjekk bare på Innsamlingskontrollen. Compassion samarbeider med lokale menigheter for å gi barna og familiene deres alt de trenger 🙂 

Se Compassions hjemmeside HER

Dette er en kjempefin film! Del den gjerne 🙂 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *