5 tips for å nyte februar

Hver helg vil jeg prøve å legge ut fem tips. Det kan være tips om nesten hva som helst, og det vil variere fra uke til uke. Ukens tips er en inspirasjon til å nyte februar måned!

Februar er en måned som er nokså kald og mørk, men det er også da vi får de første vårtegnene. Her er noen tips til hva du bør ha fokus på:

* Se etter våren. Jeg vet jo at det ikke er vår enda. Men for meg har alltid februar vært “den første vårmåneden”. De første blomstene blomstrer og spirer, og legg merke til at både morgenene og kveldene raskt blir lysere og lysere! 

* Gå på ski eller renn på akebrett! Man blir aldri for gammel til å “base” litt i snøen! Hvis været passer, er det jo også konge å lage seg en diger snømann, snølykt, eller snøkalv (fantasien setter grensene!)

* Inviter en haug med jenter på jentekveld (eller gutter på kompiskveld). Hvor ofte gjør du egentlig det? Men det er utrolig trivelig å sette av tid til jenteprat, noe godt snacks, og kanskje et gøy spill! 

* Innekos. Fyr i peisen, drikk kakao, sitt under teppet og les ei skikkelig god bok. Det er viktig å bruke litt av inne-månedene nettopp inne! Når stormen raser ute, kan man med god samvittighet kose seg inne. 

* Inviter med deg noen du tilbringer for lite tid med på en frisk gåtur en dag det er fint vær. De fine dagene må benyttes! Og det er alltid noen man ikke får tilbrakt nok tid med. Kanskje er det bestemor, pappa, eller ei venninne fra barndommen. For ikke å snakke kjæresten 🙂 Uansett hvem det blir, er det dømt til å bli kjekt!

Hva er dine februar-tips? 🙂 

 

Siste innlegg