The 7 habits of highly effective people

Categories H bok

“Powerful lessons in personal change.”

Bilderesultat for the seven habits of highly effective people

Boktittel: The 7 habits of highly effective people

 

Forfatter: Steven Covey

 

Innhold: Vaner er noe du gjør uten å tenke på det. Totalen av våre vaner skaper livet vårt. Det er vanskelig, men ikke umulig å endre vanene sine. Pass på at de små tingene du gjør hver dag, tar deg i den retningen du ønsker å ende opp!

Min mening: Den litt cheesy-amerikanske tittelen gjorde at jeg hadde lite tro på denne boka. Den eneste grunnen til at jeg vurderte å lese den, var at ei venninne anbefalte den. Men den overrasket meg enormt med hvor nyttig og god den var! Jeg kunne faktisk tenke meg å lese de en gang til med en gang (hvis det ikke var så mye annet jeg måtte lese). Boka peker på 7 vaner som kan hjelpe deg til å bli mer effektiv. Men det er så mye mer! Disse vanene kan hjelpe deg til å bli lykkelig, et godt menneske, og den du alltid har hatt lyst til å være. 

 

Terningkast: 6, Bør leses! Av alle!

Jeg har hørt denne boka som lydbok på Audible. Du kan få en gratis prøvemåned der, og få den første boka gratis (senere kan du kjøpe en bok hver måned til du melder deg ut igjen). 

 

BildeKilde

Når jeg søkte etter bilde til dette innlegget, fant jeg en PDF-versjon av boka. HER. Om den er lovlig tør jeg ikke si. Men det kan være et alternativ for deg som ikke vil kjøpe boka. 

3 kommentarer

3 thoughts on “The 7 habits of highly effective people

  1. fjellgeitbundingen: Denne var lydbok, men jeg har brukt mye tid på den 🙂 Tar litt når jeg sitter i badekaret, eller på bussen, eller mens jeg holder på med hobbysaker 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *