Dette sviver rundt i hodet…

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Denne uka har virkelig tatt på. Men kveldene planlagt hver kveld, lange dager på jobb, oppussings-kaos i stue og kjøkken, og generelt mye å gjøre, har jeg såvidt klart å holde hode over vannet. Men i helga skal jeg nok få fotfeste igjen, får vi tro. Nå ligger jeg ikke like langt etter på jobb i hvert fall, og jeg har ikke like mange planer neste uke. Hodet mitt svirrer med alle slags tanker. Her er et forsøk på å rydde opp i noen av dem:

* I dag blir vi ferdige med å isolere taket, så nå skal det gipses i helga. Kjøkkenet kommer allerede på onsdag!! Tenk, så spennende!!

* Jeg skal til Marrakech i vinterferien! I AFRIKA! Jeg gleder meg utrolig mye, og googler daglig etter reisetips, bilder og kart. Stakkars Thomas er kjempelei av å høre om venninneturen min allerede, så nå begynner jeg å ta det ut over bloggen… 

* Jobb har som sagt vært travelt. Man kan jo aldri gå så veldig i detalj, men det er i hvertfall mye arbeid med trøsting, konsekvenser, tilpassede lekseplaner og vurdering av reklameanalyser og -plakater. 

* LIFEgruppene er noe som gir meg mye glede når det funker, men det kan også frustrere veldig når det ikke funker så godt som jeg skulle ønske. en LIFEgruppe skal være et sted hvor man kan få åndelig påfyll, så vel som kristent fellesskap, Det store problemet er vel mest av alt at så mange ikke har tid til å prioritere det hver gang. 

* Ensomhet. Skal jeg være helt enig, er jeg litt ensom enkelte dager. Jeg har mistet mange venner det siste året. Utallige meldinger og forsøk på kontakt, blir ikke besvart. Invitasjoner blir muligens satt pris på, men sjelden returnert. Men samtidig så skal jeg ikke klage. Jeg har flere gode venner. Problemet er kanskje bare at de har så travle liv, at det er veldig vanskelig å få tid sammen. 

* Trening. Jeg klarte treningsmålet mitt i forrige uke, men denne uka har jeg bare ikke hatt tid. Jeg har stupt rett i seng hver kveld etter dagens planer. Så jeg må klare å skvise inn to økter i helga. Planen er å ta den første i dag, så jeg har lørdagen i mellom. Tar enda en dag eller to å komme seg, for jeg har ikke blitt helt vant med å trene igjen enda 😛 


Hva sviver rundt i ditt hode? Håper det ikke er så kaotisk som mitt. Ønsker dere alle en kjempegod helg 🙂

5 kommentarer

5 thoughts on “Dette sviver rundt i hodet…

  1. Hei Ingrid, et flott og ærlig innlegg. Kjente meg igjen i en del av tankene dine. Jeg kan også kjenne meg tidevis ensom i fellesskapet..Men har samtidig gode venner og har det bra i jobbfellesskapet. Folk i dag har det travelt, og jeg vet tiden går så fort avsted og smuldrer opp innemellom jobb, trening, opppussing, sykdom, prosjekter, mann, barn, middag m.m. Det beste er nesten å avtale fra gang til gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *