Den røde kjolen (DIY, da vel!)

Categories A Hobby

Jeg var i den situasjonen at jeg trengte et rødt plagg. På skolen der jeg jobber (og i bygda forøvrig) er det rød dag i dag (første dagen i kjærlighetsuka). Da skal alle kle seg i rødt, og det eneste røde jeg hadde var undertøy (!) og en jakke. Jakken var jo bankers, men det meste av dagen går jeg jo uten jakke uansett. Så det var på sin plass med noe nytt. 

Et raskt google-søk viste meg at det er veldig mange røde plagg jeg ikke liker. Veldig mange. Så var det om å gjøre å finne noe jeg kunne like. 

BildeKilde

 

Der var den! Tunikakjolen jeg hadde lett etter! Og så var det neste hindring: Har ikke penger til shopping (sparer opp til høstferien). Har heller ikke tid til å bestille denne fra kina. Men løsningen var så enkel, og også så vanskelig. Fordelen var at jeg hadde et stoff fra loppemarked som passet helt perfekt til å sy den selv! Bakdelen var at jeg ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle sy den selv.

Men det finnes råd, og dem fant jeg hos ei lokal sydame, som jeg nå har lyst til å ansette som min personlige rådgiver. Vi tok utgangspunkt i et mønster jeg hadde (SS) og endret det. Jeg ville ha kortere ermer enn på bildet, men ellers ble jeg skrekkelig fornøyd. WOW, så gøy det er å sy når man får det til 🙂 Kjolen koster maksimalt 20kr med alt. Men jeg tipper at det er nærmere ti. 

Så nå går jeg den røde dagen i møte med godt mot, nye klær, og et hode fullt av kjærlighet, inspirasjon, og glede 🙂

2 kommentarer

2 thoughts on “Den røde kjolen (DIY, da vel!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *