Glimt fra hverdagen

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Her har jeg samlet litt av hvert slags bilder som kanskje ikke kvalifiserte til et eget innlegg. Men som er kjekt å vise frem på bloggen uansett. Først  ut kommer: Anbefalt middagsrett! Denne Thailandske kyllingformen fant jeg hos Linda. Den falt i smak hos alle i heimen – gøy med smakskombinasjoner jeg ikke bruker til vanlig. Oppskrift HER

 

Da vi hadde innflytningsfest var vi så heldige å få noen korallrøde pioner. Noen få dager senere hadde de åpnet seg, og var blitt blekgule. I hvertfall spredte de en herlig sommerfølelse!

Utsikt fra vinduet hjemme…

Uti hagen har vi litt av hvert, og nå begynner det også å bli noe spiselig der ute. Blandt annet har denne reddiken vokst seg stor og god nå!

 

Vi feiret st.hans litt rolig hjemme, men tok oss en tur innom nabolagets grillfeiring også. Veldig kjekt å få bryne mitt nye kamera på et så gøyalt motiv som lille SJ. 

 

På veggen har vi fått opp en wall-sticker av en sebra. Vi synes den passet godt bak planten, selv om vi hadde håpt at den var enda større da vi bestilte. Synes du den passet inn? Den kan kjøpes for ca 40kr HER.

En annen gøy ting jeg har handlet på nettet i det siste, er masse stoff – kanskje spesielt til barneklær. Har fått litt dilla på å sy babybukse (skal vise dere snart). Så nå kan jeg bare sette i gang! Alle disse stoffene er kjøpt fra samme selger. De koster ca  30kr pr meter pluss 35 i frakt. Link til noen av dem HER. Frakten er veldig rask, siden disse kommer fra Tyskland. 

2 kommentarer

2 thoughts on “Glimt fra hverdagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *