Ti små ivrige Pelsballer!

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Ei venninne av mamma har nå i vår fått ti små, nydelige Border Collie-nøster. Og da de var halvannen måned gamle, var vi oppe på besøk en dag. Valpene hadde en av sine første hele dager ute i innhegningen. Det kravlet og krøyp overalt da jeg kom inn til dem. Jeg prøvde å ta et bilde av hvor mange små som hang fast i beina mine, men klarte det ikke helt.

#Selfie

 

Så jeg gikk over til å bare ta bilde rett ned, noe som fungerte veldig bra, i og med at alle flokket seg rundt meg.

 

Men så kom matmor med en gammel ullstilongs. Da hadde valpene et viktig prosjekt fore, og fòr av sted med denne nye spennende saken mellom tennene.

 

Det tok ikke lang tid før alle valpene var opptatt med stilongsen, og jeg kunne rolig og greit plukke meg ut en liten søt, og sette meg ned å kose med den i ro og mak.

 

En av disse skjønningene fikk det for seg at den skulle inn i alt mulig, og endte opp med å krype inn i jakken min nedenfra, og helt opp i halsen. Oppklort og fæl var jeg, men jeg kunne ikke annet enn å smile av de skjønne lille pelsballen som stakk snuten ut av toppen på singletten min, og begynte å tygge fornøyd på smykket mitt 🙂

Biting var noe disse valpene var gode på. Skarpe tenner og uskyldige, søte englefjes overalt.

 

Og når vi endelig løsrev oss fra de søte små, var det stor sorg i leiren. Helt til de oppdaget stilongsen igjen, that is.

#SlippOssUT

Er ikke valper bare det skjønneste som finnes? 🙂

#valp #valper #hund #søt #cute #søte #adorable

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti små ivrige Pelsballer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *