Endelig et ferdigstilt prosjekt

Categories A Hobby

For tiden har jeg ganske mange hobbyprosjekter gående, og ganske lite tid til å holde på med dem. Så mestringsfølelsen er stor når man klarer å fullføre noe – mer tid til alt annet! En av de fire(!) bøkene jeg leser nå er fullført. (da har jeg selvsagt ikke telt med pensumlitteraturen, hvor jeg ligger milevis bak) Anmeldelse av boka kommer snart – og dette er en skikkelig god en!

Jeg mangler bare å feste noen få tråder på de heklede gryteklutene som skal innvies i meg og Thomas sitt første felles hjem. Og i går leverte jeg de hjemmestrikkede vottene til Monica med egendesignet hunde-labb-mønster. Ble ikke hundre prosent fornøyd med mønsteret, men man lærer så lenge man lever. Og Monica sin hund Nemi ser ut til å like vottene ganske så godt.

“Alt det rare de menneskene gjør med meg…”

Det er litt vanskelig å se, men mønsteret inneholder to hundelabber og navnet MONICA på begge vottene 🙂

Jeg hadde en vanvittig bra dag i går. Den begynte helt topp. Midten var ganske fæl og litt stressende, men så, med Guds hjelp, ordet ting seg igjen, og jeg ble enda mer gira og glad enn jeg var i utgangspunktet! Takk Gud!

For en DEILIG følelse når ting ordner seg!

#hobby #strikking #glad #denfølelsen #godfølelse

2 kommentarer

2 thoughts on “Endelig et ferdigstilt prosjekt

  1. Uhhh, stakkars liten 😉 Ser ut som fotomodellen din gikk litt lei… Artige votte 🙂 Bra alt ordnet seg til det beste for deg utover dagen. Så håper jeg du får en god helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *