Latino King

Categories H bok

På La Victoria måtte man ikke bare kjempe mot skitten, ensomheten og den råtne fengselskulturen, man måtte også kjempe for livet sitt, for du visste aldri om du kom til å være i live neste dag. Vet du hva fengselet kalles på folkemunne der i landet? De levendes kirkegård. Det het seg at man hadde to valg der: du kunne bli spist selv, eller du kunne spise andre. Det var enten-eller. ”


Boktittel: Latino King

 

Forfatter: Bibi Dumon Tak og Castel

 

Innhold:Boka er basert på en sann historie om en nederlender som smuglet stoff, og ble satt i karibiens farligste fengsel. Han finner fort ut at hvis han klarer å holde seg i live må han velge enten å rømme eller å gå fra forstanden.

 

Min mening:I begynnelsen ble jeg litt satt ut av alt det stygge fengselspråket (når jeg kom til ordforklaringen bak viste det seg at jeg bare hadde forstått halvparten av de stygge ordene også, siden noen var på spansk). Men jeg likte boka bedre og bedre. For en historie! Kan ikke si noe annet enn at jeg likte boka kjempegodt, og at den ble utlest på to dager..

 

Jeg gir boka karakteren 5. Den forteller en bra historie på en god måte. Anbefales til alle som liker action og realistiske bøker.

 

BildeKilde

Dette innlegget er en del av bokbloggturneen. Det betyr at jeg har fått denne boka gratis for å skrive hva jeg synes om den. Bloggeren før meg som har skrevet om den samme boka er Leneee og før det igjen: lesesug. Dette er siste innlegget om denne boka. Den neste boka på turneen er “Lykkefinneren.” Den skal jeg blogge om om litt over en uke.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *