Magic all around

Categories N Foto

Det er ikke lenger så ofte jeg tar masse bilder, bare for å gjøre det. Tror jeg har gått litt tom for foto-inspirasjon. Jeg tar det liksom mer ut i de andre hobbyene mine for tiden. Men nå har sola kommet litt tilbake de siste dagene, og da tok jeg meg en tur med kamera. Jeg har forresten fått nytt kamera, for de som lurte på det. Arvet Thomas sitt Canon 550D. Det er hakket bedre enn mitt forrige, og nå kan jeg filme med det også!

Men det som egentlig var poenget mitt med dette innlegget var å fortelle deg (som kanskje også er litt lite inspirert på fotofronten?) at det finnes flotte motiver overalt som vi aldri legger merke til. Det handler SÅ mye mer om fotografen enn om kamera. Så gå ut og ta spesielle bilder av uvanlige ting i annerledes vinkler. Så blir det nok noe bra ut av det, skal du se!

 

God Helg, forresten! 🙂

1 kommentar

1 thought on “Magic all around

  1. Nydelig <3
    Og du? jeg håper du har gode januardager! Blir så gla hver gang du har vært innom meg. Jeg er ikke like flink dessverre - men når jeg først er innom, koser jeg meg her på fine bloggen din. Ønsker deg en velsignet mandag og uke videre. Klem klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *