Spahotell-ferie i gave!

Categories G Reise og ferie

Jeg hadde gledet meg til i går i flere måneder. Ikke fordi jeg hadde eksamen. Ikke fordi jeg endelig fikk sommerferie (selv om jeg gledet meg masse til det også.) Men fordi mamma fylte 50 år, og jeg hadde bestilt en gave litt utenom det vanlige. Hele familien ble med på å spleise på gaven: En tur til Tallin på Kalev SpaHotell!

Hun reiser om en liten måned, og da er det jeg som tar over jobben hennes. Jeg skal rett og slett drive hagesenter og blomsterbutikk i en hel uke alene 🙂 Imens kan mamma kose seg med masse inkluderte spabeandlinger, aromaterapi og masasje, samt fri bruk av sauna, vannpark og treningssenter. Tror ikke det blir feil for henne! Hun fortjener det så absolutt, for jeg tror helt ærlig ikke at mamma har hatt en skikkelig ferie etter at hun fikk meg og Anders. Hun skal selvsagt heller ikke reise alene, men sammen med ei god venninne 🙂

Derfor er jeg så gira, og synes dette er så gøy: For det er virkelig fortjent. Dessuten elsker jeg jo overraskelser. (Har fremdeles noen på lur til et par intetanende venner i sommer..)

         

Bildene lånte jeg fra Kalev Spa sin hjemmeside.

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Spahotell-ferie i gave!

  1. // Åh, så spennende da! Syns det bestandig er like gøy når andre har lest boka, da kan man jo diskutere og prate om den, hihi! 🙂 Veldig tankevekkende bok, syns jeg….jeg begynte selvfølgelig å drømme meg bort og kunne gjerne satt meg på et tog, møtt en fin fyr på 19 som vet masse om kunst, hihi. Men jeg er helt enig, til tider falt jeg heelt av når det kom til kunsten.. jeg elsker jo kunst, men 33 bilder med stort sett samme motiv …. det ble litt too much! ;o
    (Heheh, jeg har lest ferdig boka nå! Skrev det innlegget for en uke siden eller noe sånt, så har fått med meg slutten nå! tihi. Og den var utrolig original, wow. Nei, vet du, jeg fikk veldig sansen for boka, hadde det bare ikke vært for all den kunstpraten, det ble litt for mye, jeg må innrømme jeg hoppet over noen sider..)
    Klem! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *