Panikk-gud-glede-frustrasjon

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Som antatt tok panikken strupetak på meg da jeg kom på skolen i dag. Det var faktisk værre enn jeg hadde forventet. For det første ble jeg møtt av en kort 15-minutters-prøve. Frustrasjonen vokste idet jeg husket at jeg kunne alt før ferien, og oppdaget at det nå var som blåst bort… Deretter tok jeg en titt på innleveringen til mandag. Etter to timers arbeid har jeg blitt ferdig med omtrent en tidel av oppgavene…

Men som den optimisten jeg er, tar jeg de sorgene i morgen. I mellomtiden er fokuset mitt litt rettet mot helga som kommer. Da skal jeg på en konferanse for ungdomsledere i Imi-kirka i Stavanger. Tror det blir helt supert! Har fått en bok som jeg skal lese før den tid, så det var tema på min to-timer-lange busstur i dag.

Boka handler om å gjøre folk til disipler, noe Jesus har befalt oss (se matteus 28.19-20). Jeg har blandt annet lest om at vi mennesker trenger å fordele oppmerksomheten og tiden vår i tre “dimensjoner;” OPP, INN og UT. OPP er dimensjonen som inneholder Gud. INN er å ta seg tid til de nermeste vennene, og bygge hverandre opp. UT er å vende seg mot dem som trenger Jesus. Jeg ok meg litt tid til å rangere meg selv, ungdomsarbeidet, og menigheten fra 1-10 etter hvor flinke vi er på de ulike områdene. Fikk ganske forskjellige svar, og litt mer klarhet i hva som må jobbes med – anbefales! Når det gjelder boka, skal jeg nok skrive et bokanmeldelse-innlegg senere.

Jeg har to forrvirrende tanker i hodet samtidig. Jeg gleder meg masse til alt som ligger foran! Masse glede og morro! Samtidig er jeg veldig bekymret for så mange folk rundt meg. Flott om dere kan være med å be for noen venner av meg som virkelig trenger det. Vil ikke utlevere noen her på bloggen, men Gud vet hva det handler om, så bare legg det hele i hans hender 🙂 (og si gjerne i fra om du har noe du vil jeg skal be om)

Imens får jeg fordype meg i Matteus 6. 33-34:

“Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg. 34 Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.”

 


Nå stikke jeg på filmkveld hos Sølvi-Oline 🙂
Andre som har koselige planer for kvelden?

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *