Året mitt, Livet mitt og meg

Categories R Om meg

Jeg tenkte at det kanskje kunne være greit å skrive litt om hovedlinjene i mitt liv. Både for dere venner som jeg ikke treffer så ofte, og for blogglesere som måtte finne det interessant.

 

Skolen

Har begynt å komme inn i studentlivet på Universitet i Stavanger. Jeg blir ikke helt enig med meg selv om det er herlig, eller stressende. Jeg tror det er rett å si at vi har mye fritid, og det gjør meg lat. Det er vanskelig å bestemme seg for å lese når man ikke .

Jeg pendler to timer hver vei, men det går helt fint. Skjønner ikke hva jeg skulle klage på når jeg har fri tirsdager, og er hjemme allerede kl 14.00. på mandag og torsdag! Mye bedre enn i fjord, og bussen er flott til soving, hekling og lesing.

 

Fritiden

Heller ikke den er fullt så travel som den var på videregående, og det er herlig. I fjord hadde jeg en organisert aktivitet etter skolen hver dag, og jeg rakk sjelden så mye mer enn akkurat det. Hadde også en del ansvar i menigheten i helgene, så det ble lite fri. Nå kan jeg velge litt mer hva jeg skal gjøre; det eneste som er fast er ungdomsstyret i menigheten, jesusgruppa jeg går i og jesusgruppa jeg er leder i, Ellers bruker jeg tida på lesing, kjæresten og venner. Men det må sies at jeg skjelden har en ledig stund, selv om jeg burde ha mere tid. Jeg gjør bare mer av andre ting nå!

 

Stikkord om ting jeg er opptatt av nå

Skulle ønske jeg fikk mer tid til bibellesning

Skulle også gjerne lest mer skjønnlitterært, men skolen tar opp all lese-tid jeg setter av…

Driver med litt håndarbeid, strikking og hekling, innimellom. Det er kos!

Skal snart i praksis som lærer! Det skal jeg på bryne, i sjette klasse. Blir spennende, gøy og skummelt! Skal blandt annet ha matte og tekstil, og det passer jo fint:)

Har fått en del venner på universitetet, men det er mange jeg kjenner litt, og ingen jeg kjenner skikkelig godt. Men det kommer nok etterhvert.

Samtidig driver jeg å prøve å holde kontakten med alle vennene som har flyttet i alle retninger. Ikke lett!

Koselig med kjærlighetsuke denne uka. Venter i spenning på om Gutten min har tenkt til å finne på noe romantisk…

Sitter på bussen nå, og ser en nydelig soloppgang igjennom tåka. Masse rosa og greier… Er snart fremme på skolen, så jeg gjør meg ferdig nå!

Ha en fin dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *