Så mye bra…

Categories E Natur og Turer

Dette er noe man kan grunne på folkens! Ta deg gjerne litt tid. Tenn et stearinlys, og tenk over det du leser! (Det står noen topp tips om bibelmeditasjon på bibel.no på dagens bibelvers!)

1 Tess 5,12?18
12 Vi ber dere, søsken: Vis respekt for dem som sliter og arbeider blant dere, de som er deres foresatte i Herren, og som rettleder dere. 13 Dere skal vise dem den største kjærlighet og respekt på grunn av den gjerningen de gjør. Lev i fred med hverandre!
14 Vi oppfordrer dere, søsken: Vis til rette dem som ikke holder orden på livet sitt, sett mot i de motløse, ta dere av de svake og vær overbærende mot alle. 15 La ingen gjengjelde ondt med ondt, men strev alltid etter å være gode mot hverandre, ja, mot alle.

16 Vær alltid glade,

17 be uavbrutt,

18 takk Gud under alle forhold!

  For dette er Guds vilje med dere i Kristus Jesus

Dette bildet er tatt under morgenturen jeg og Chessie var på på lørdag:) Se spindelvevet i trærne! (nei, det er ikke høyspentledninger)


Og tåken som enda lå over vannet… Akkurat dette må være noe av det mest magiske og mystiske som fins.. Jeg er bare helt klar til å se små alver danse rundt inni oppå vannet…

Det var enda dugg på eikenøttene også.

Den store hemmeligheten er at klokka var faktisk 8, og jeg var ikke så tidlig ute som jeg pleier på morgenturer… I gode gamle dager (begynnelsen av sommeren) stod jeg opp klokka 5 for å ta bilder…

 

I samme slengen som jeg var her ville jeg bare anbefale en nettavis! Den heter Happy News! Her har de bare positive nyheter, så hvis du er lei av all elendigheten i verden, ta en tur innom denne siden:)

1 kommentar

1 thought on “Så mye bra…

  1. Jeg liker det å skulle grunne på bibeltekster, jeg. Ikke bare lese fort gjennom dem, og det var det liksom. Men virkelig sette seg ned, lese to-tre-fire ganger den samme teksten, kanskje pugge noe utenat, tenke over: hva betyr egentlig dette? Og så be Gud om å vise tekstens aktualitet i mitt liv akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *