Sing, siiing….sing – sing,sing,sing!^^

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Helga er kort oppsummert preget av synging. Fredag sang jeg med DTS på Moi, og lørdag på Betania, og søndag synger jeg i Dekor på Betania. I tillegg hadde vi øvelse både på tirsdag og torsdag.

Jeg elsker å synge! Noen ganger kan det være en prøvelse, og et årk, men de gangene jeg føler at jeg får det til, de veier opp for alt! Å føle at jeg mestrer en sang er fantastisk! Jeg har vanskeligheter med å nå opp på de høye tonene på mange sanger, og er ikke spesielt flink, men når jeg får det til; Det er herlig! 

Noe som gjør det hele mange hakk herligere er lovsang! Lovsang er ikke en musikksjanger. Det er en helt annen måte å synge på. Det handler om betydningen av det du synger. Hva det betyr for deg. Lovsang er tilbedelse. Det er tid sammen med Gud. Dette er enda bedre enn å mestre en sang, og mye viktigere.

Her er et bilde av Dekor på øvelsen på torsdag:

Vil forresten dele dagens bibelvers med dere!

Rom 12,9?15
9 La kjærligheten være oppriktig. Avsky det onde, hold dere til det gode. 10 Elsk hverandre inderlig som søsken, sett de andre høyere enn dere selv. 11 Vær ikke lunkne, men ivrige. Vær brennende i Ånden, tjen Herren! 12 Vær glade i håpet, tålmodige i motgangen, utholdende i bønnen. 13 Vær med og hjelp de hellige som lider nød, og legg vinn på gjestfrihet. 14 Velsign dem som forfølger dere, velsign, og forbann ikke. 15 Gled dere med de glade og gråt med dem som gråter.

Synes det stod usedvanlig mye viktig der!

P.U.S.H. =Pray Untill Something Happens:)

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *