Drukningsulykke demper fort den gode reisestemningen.

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Vi kjører forbi et skilt som sier "Sjoa Raftingsenter" og jeg ber pappa om å vær-så-snill bli med å rafte en dag i den store, livlige elva. Vi har imidlertid ikke tid, så utsetter det på ubestemt tid. Neste dag kjører vi forbi igjen, men blir fylt med en uggen følelse idet vi hører på radioen at det har vært en drukningsulykke i nettopp denne elva! 13 Ukrainske venner hadde vert på tur i 6 kanoer, og 3 av dem hadde veltet ved ridderspranget-en spesielt krevende del av elva. Selskapene arrangerer ikke en gang turer i denne delen av elva.  Det var 4 som omkom i ulykken.

Det er fælt når sånne ulykker skjer rett i nærheten av meg. Alt blir mer virkelig når en kan kjenne seg litt igjen i tragedien. Jeg tror vi mennesker på en måte har godt av å oppleve noen fæle ting. Det gir oss noe; En mulighet til å føle medfølelse. Jeg tror at alle ting; Alt som er negativt og fælt og forferdelig, kan lede til noe positivt. At vi kan lære noe av det. Bli sterkere, stå mere sammen. Det som er det viktigste av alt er å fokusere på disse tingene. Hva godt kan komme ut av de problemene DU opplever i dag?

Les hva VG mener om saken  > her<

Har du noen gang kommet nært inn på en ulykke, eller noe tragisk, som du egentlig ikke hadde noe med i utgangspunktet, men fikk medfølelse for?

 

1 kommentar

1 thought on “Drukningsulykke demper fort den gode reisestemningen.

  1. I dag på barnehagen, så vi to ambulanser, to legevaktbiler og en politibil utenfor blokka ved siden av. Til slutt kom de bærende på i allefall én likpose… Ekkelt…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *