Tropical

Categories O interessa

Tenk å reise til syden! Jeg har så veldig lyst til å reise, og kom i dag tidlig på hvor herlig jeg hadde det i sommer i Tropical Island! Det er en stor luftskip-hangar i tyskland, litt utenfor Berlin, som er innredet med tropiske vekster, et varmt klima og masse pene fugler som gikk fritt rundt:D Savner den deilige varmen, og å sovne i det lune, varme teltet på stranda med min kjære:) Det var også en enormt deilig og spennende mat der!

Litt av denne "syden-lengselsen" kommer av at jeg var inne på finn.no en dag og så hvor billig du kan få en nydelig syndetur! Full pakke for 2000 kroner! Til Spania, Tyrkia, osv! wow, jeg gleder meg til jeg skla reise igjen! Blir nok dessverre ikke noen sydentur i sommer; skal jo til Nederland i august… Men det må bli snart! 

Inngangen til Tropical Islands:

Her er gjengen i boblebadet om kvelden. Det er Arvid som har tatt bildene:) 

7 kommentarer

7 thoughts on “Tropical

  1. Tropical Islands er digg! Var der i høst med en gjeng fra skolen (aktive fredsreiser). Dessverre var de fleste bassengene stengt da vi var der, så det var mye vi ikke så. Var også en litt creepy russer som ville ha meg med i nudistområdet… NEI TAKK, DU! :s Men sånn ellers var det kjempekoselig der, og kan godt tenke meg å dra tilbake!

  2. sv: Da klarer jeg ikke å konsentrere meg i tillegg til at oppgavene jeg øver på ligger på dataen, og data ute i sollyset funker ikke så bra. Vanskelig å skrive ordentlig ute også synes jeg. Men har jo noen pauser også, så skal snart ut i sola en stund. Om jeg ikke blir ferdig med alt jeg har tenkt å gjøre så får heller det være, har vel så og si gjort mitt beste, føler ikke det er så mye mer jeg kan gjøre bedre .. ikke som jeg får til hvertfall.. det får bare gå sin gang ;p
    Men ellers takk for tipset! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *