Dyrisk søm til småbarn

Categories A Hobby

Jeg syr jo stadig noe, og med ei lita som hele tiden vokser, blir det en del barneklær. Buksa nedenfor var til henne, men musegenseren var faktisk en gave.

 

Og så var det karneval i barnehagen! Jeg googlet og søkte på pinterenst og instagram etter et enkelt, men gøy kostyme. Ville ikke bruke penger på det, og jeg var lenge usikker på om jeg skulle gidde å sy noe, siden vi har kjøpt noen parykker i ulike farger hos Europris (til 10kr!!), så det var i hvert fall reserveplanen. Men da jeg kom over denne ideen, fikk jeg lyst til å sy allikevel.

Sauen shaun ble til av en helt vanlig svart trøye og bukse (jeg brukte noen mønstre fra Jubel og Baluba, siden det var det jeg hadde ferdig tegnet), et enkelt hårbånd/pannebånd med saueører (konstruerte det helt selv), og en saue-kjole-vest som jeg sydde av et stoff som egentlig var et pledd en gang – men jeg kjøpte det på 70% for å ha til syprosjekter (brukte det for eksempel inni vottene mine).

Halen festet jeg med en liten trykknapp, så den kan tas av når den er i veien. Ble veldig fornøyd, men selve sauekjolen var i trangeste laget, så det er kanskje like greit at den ikke skal brukes flere ganger. Og de svarte klærne kan jeg jo bruke mye mer 🙂

2 kommentarer

2 thoughts on “Dyrisk søm til småbarn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *