Når jeg først var i gang, sydde jeg likegodt…

Categories A Hobby

En til av både småttisbukse og høy-i-halsen-genseren. (PS: Visse du at du kan finne alle sy-innlegg ved å velge “hobby” i “kategorier” øverst på siden?)

 

Det er så greit å få enda litt ut av mønstrene som tar tid å tegne opp. Og disse to er begge kjempeenkle å sy! Begge mønstrene kommer fra boka Jubel og Baluba; sy balubaklær til jubelbarn.

 

Og i samme slengen fikk jeg brukt opp siste restene av begge disse stoffene. Da har jeg sydd 6 stoffer ut av stoffhylla i år; det er i hvert fall mer enn jeg har kjøpt inn! (Hurra!) FOR å bruke opp småbitene sydde jeg dette pannebåndet til Miriam, og klippet opp til noen sikle-smekker (men de har jeg ikke sydd enda).

Jeg liker kjempegodt å bruke klærne jeg har sydd selv, og ser at kvaliteten på det jeg syr stadig øker. Jeg grøsser litt over noe av det jeg sydde helt i begynnelsen. Men sånn er det vel; man må lære en gang.

 

Og når man bare lærer seg å sy plagg som varer, er det jo mye mer miljøvennlig med hjemmesydd 🙂 Spesielt når restene blir godt utnyttet!

Ønsker deg en miljøvennlig og kledelig dag 😉

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *