DIY – sukkersøt hverdagskjole

Categories A Hobby

Denne kjolen ble et nokså impulsivt prosjekt da jeg kom over mønsteret på salg til ti kroner, og bare kjøpte et stoff jeg kunne tenke meg samtidig. Det var en litt utfordrende kjole å sy med såpass mange glidelåser, men jeg er glad for at jeg gjorde det (vurderte en stund å bare droppe lommene.) Stoffet og mønsteret er fra stoff og stil, og det er en utrolig behagelig kjole å gå med, som passer til mange anledninger; Med strømpebukse i bursdag, med bukse på jobb, eller under en cardigan på bytur. 

Jeg får mer og mer sansen for å sy klærne mine selv, ettersom mer og mer blir slik jeg vil. Nå har jeg handlet en god dose stoff i Marokko, og gleder meg veldig til å sy noe av herlighetene som kostet kun 30kr/meter! 

 

5 kommentarer

5 thoughts on “DIY – sukkersøt hverdagskjole

  1. fjellgeitbundingen: Ja, det er utrolig gøy å få stoffer til en god pris! Da koser jeg meg som best! Men nå ser jeg at jeg må få sydd litt… Har en tendens til å alltid kjøpe flere stoffer enn jeg bruker, så lageret vokser veldig for tiden 😛

  2. Uff, det er vel rett og slett fort gjort. Har ennå ikke sydd noe av stoffene jeg kjøpte i England i sommer. Bra utvalg og billig, men kjøpte jo ikke ensfarget stoffer der, da de får jeg billigere her og plassen i kofferten var ikke så stor, var jo litt andre ting jeg og tok med hjem, men har blitt ny innhaverske her, så prisen på de ensfarga stoffene har også har økt..Lettere å se og kjenne på stoffe e, enn å bestille på nett..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *