Masse gøy, og kjolevalg :)

Categories B opplevelser og hverdagsliv

Nå om dagen er det så vanvittig mye som skjer! Thomas har flyttet inn i vår nye leilighet, og vi har allerede hatt flere koselige filmkvelder og invitert venner over. Og jeg bare elsker det! Mandag var en helt fantastisk avslutning på påsken. Med 18 grader i skyggen, og strålende sol hele dagen var jeg ute og jobbet nesten hele tida. For å toppe alt, gikk jeg på trening på kvelden, og reparerte den ødelagte samvittigheten min som fikk seg et par knekk i ferien (#kvikklunsj !)

Tirsdag var en liten ekstra feriedag for meg, siden vi har fri tirsdager. Men så skulle jeg til tannlegen, da. Så det var et stort skår i gleden. Tannlegen er for meg slik store edderkopper og ville høyder er for andre. Rett og slett upassende på en ellers så vakker feriedag. Men det utroligste skjedde! Jeg hadde null hull. Jeg tuller ikke; jeg husker ikke når det skjedde sist! Det var SÅ deilig å gå derifra 45 minutter senere uten den vanlige hodeverken, vridde leppa, og svimlende følelsen. Det at jeg i hånda holdt en regning på nesten tusen kroner var det eneste som dempet gleden litt.

Resten av tirsdagen ble brukt til mer jobbing (med tidligere omtalte regning i bakhodet), og et planleggingsmøte på kvelden med Sølvi-Oline. I dag må jeg inn på universitetet igjen, og så jesusgruppe i kveld. Blir vel greit å komme i gang med skolen igjen. Litt nærmere sommerferie, da! Nå er det faktisk bare denne, og to uker til med undervisning. Hjelp! Da skal jeg liksom lande bachelor-oppgaven min!?

Legger bare ut et bilde av denne nydelige kjolen som jeg vurderer å kjøpe av ei venninne for 300kr. (hun fikk feil størrelse).

Burde jeg?

Håper alle andre også har hatt en fantastisk påske! 🙂

10 kommentarer

10 thoughts on “Masse gøy, og kjolevalg :)

  1. Ann: Tusen takk! Ja., jeg liker også fargen… Tok en runde i skapet, og fant ut at jeg nesten bare har blåe finkjoler av en eller annen grunn 😛

  2. Thea: Ja, ryggen var det jeg også falt for 🙂 Er litt usikker på fronten da.. Og den var litt innpåsliten i armkroken, så jeg er redd den kan gnage litt… Men jeg vurderer enda å kjøpe den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *