desember 2010

Mitsi - En herlig valp!

Ei god venninne av meg, Inger Lise, har nettopp fått seg valp! Jeg er så glad i valper, de kan jo gjøre steiner lykkelige (for å bruke et Thomas'ish utrykk) Måtte bare poste noen bilder av Mitsi her:


Bedårende, eller hva?

Bilder fra grøtkveld

Var på grøtkveld på Betania rett før jul, så legger ut noen blinkskudd:)

Hanne:)


Kakko:)

Kjersti:)Singstar:D

Nissen kom også på besøk;)Aiden sovna i trappa:)

Charlotte:)

Arvid holdt en kjempebra tale om bagasje!

Anders:)

ABANDONED

 

(Regler: Klikk her)

Heart - Love - Light - Dark - Morning - Friend - Heaven - Sweet - Drive - City - Memory - Horse - Purple - Smile - Silence - Freedom - Blood - Rainbow - Gray - Red - Pink - Rain - Cat - No Time - Snow - Tears - Foreign - Sorrow - Happiness - Fruit - Flowers - Night - Expectations - Stars - Hold My Hand - Precious - Treasure - Eyes- Abandoned - Dream - Moonlight- Teamwork - Standing Still - Dying - Vampire - Illusion - Family - Creation - Childhood - Stripes - Fire - Sport - Keyboard - Keeping a Secret- Tower - Waiting - Clumsy - Underwear - Message - Queen - Rejection - King- Do Not Disturb - Evil - Horror - Traps - Cigarrette - Hero - Joy - No Color- Obsession - Ocean - Wind - Vulnerable - Mirror - Broken Pieces - Princess - Drink - Life - Words - Pen and Paper - No Way Out - Fairy Tale - Cold - Spiral - Magic- Food - Pain - Ice Cream - Forever - Reality - All That I Have - Give Up - Hope - Relationship - Fear - Holiday - Puzzle - Happy - Puppy

 

Dette er nr 18 av de hundre bildene jeg skal legge ut i denne utfordringen. Utfordrer andre til å bli med, og send gjerne en kommentar, så jeg kan se på dine bidrag!

 

Kom over denne forlatte stakkaren på en lekeplass i sommer...Synes du bildet passet til tema?

Nyttårs-tips

2010 er snart historie. Sørg for å gjøre de siste timene minneverdige!


 

 

Året er omme, og snart begynner et helt nytt et, breddfullt av ugjorte tabber, kriser og fadeser av galaktiske dimensjoner som bare venter på at du skal ankomme og tråkke rett i den saftigste salaten. Så sørg for å avslutte 2010 med et smell! iTro gir deg alle de beste tipsene og triksene for feiringen og oppvarmingen til den:

*Hvor kjedelig er det ikke med alle de nyttårsforsettene vi lager oss hvert år? Vi vet jo allerede utmerket godt at vi aldri kommer til å holde dem. Så hvorfor ikke lage en ny vri på konseptet: Alle skriver et nyttårsforsett på en lapp og putter i en hatt, så trekker man hvert sitt! På den måten får du kanskje et du aldri hadde tenkt på før (eller visste at du trengte å tenke på).


*Vanlig fyrverkeri er visstnok ikke lov lenger. Men det er vel ingen som har sagt at det er forbudt å skyte stjerneskudd med bue? Skaff deg en med skikkelig kraft og sikt på månen. (Men spør pent om lov først, så klart. Riktignok vil de fleste foreldre si nei, og i tilfelle står iTro på foreldrenes side...)

*Når kvelden ebber ut og det nye året siger på som en litt for tykk fløtesaus, kan man avslutte den store nyttårsfeiringen med å se en real katastrofefilm. For å senke forventningene, liksom. 2011 setter garantert pris på det.
*Planlegg i god tid! Det er jo som kjent om å gjøre å gå lengst ut i det nye året uten å sove, så se til å få gjort mest mulig av det mot slutten av 2010. Sov gjerne så lenge på nyttårsaften som overhodet mulig, du bør helst ikke stå opp før det virkelig er aften.


*For de aller fleste er nyttårsaften siste kveld før man (enda en gang) skal begynne et nytt, bedre og ikke minst sunnere liv. Med andre ord er det bare én ting som gjelder: Vær usunn og ufordragelig! Sitt/ligg mest mulig, spis så mye som du bare greier (men unngå alt som er grønt ? unntatt pistasj-is og gele), vær litt for spontan, litt for direkte, litt for kverulerende og la ellers alle dine minst gunstige personlighetstrekk få utfolde seg - på en høflig måte, vel å merke.


*Hva med å begynne året med helt hvite ark? Eller enda bedre ? uten ark i det hele tatt! Lite er vel mer forfriskende (og skummelt) enn virkelig å bunnskrape bankkontoen og gi alt til et godt formål. Dermed får du tatt igjen for eventuell sparsommelighet ved tidligere kollekt-anledninger ? og dessuten gir det et helt nytt perspektiv på den gamle tralten om «mon tro hva det nye året vil bringe!» (Forhåpentligvis noe å leve av...) Men ikke tenk så mye på akkurat det det mens du gir, for hvis «hver dag har nok med sin egen plage» (Matt. 6,34) må det da utvilsomt gjelde for hvert år!

*Og forresten, har du fylt opp tabbekvota di i år? Eller har du vært skikkelig forsiktig eller ekstremt høflig eller ufordragelig intelligent, smart og fornuftig? Hvis det siste er tilfelle, se å få gjort noe med det! Hva er vel poenget med å sløse bort potensielle tabber? Sørg for å tråkke noen på tærne, enten bokstavelig eller symbolsk, mens du ennå kan! (Men ikke tråkk for hardt, vi i iTro støtter jo generelt snillhet og fred på jorda.)Godt nyttår!

PS: Forslagene er utviklet i et beskyttet miljø. Ikke prøv alt dette hjemme! Det er jo surt å bli kasta ut før middagen, liksom.

Av Narve Kragset Nystøyl


Fant dette innlegget på Itro sin nettside. Du finner det med å trykke på linken over (navnet til forfatteren). Jeg har forresten endret årtallene i teksten, fordi den var skrevet for et år siden...

Bildene er mine, i fra sist nyttår, med unntak av de to sisste som er tatt av Thomas, men det er jeg som tegner med stjerneskuddet:)

 

 

Har du noen nyttårsforsetter i år?

Kristne sanger og lovsang

Jeg liker ikke begrepet "kristne sanger!"

Det er så upresist, og jeg vet ikke alltid helt hva folk mener. Hvis det var opp til meg ville jeg heller ha delt det opp slik:

*Sanger til Gud (som er det samme som lovsanger)

*Sanger om Gud (noen av disse er også lovsanger)

*Sanger som kristne artister synger, som handler om bra tema, men ikke nødvendigvis knyttes direkte til Gud. (Denne kategorien må ha et bedre navn)

 

Men når det gjelder lovsang, så er det ikke bare en sjanger, slik jeg har beskrevet det her. For disse sangene blir ikke lovsanger før du mener det du synger, eller for å bruke ordene fra i stad: Det er sanger til Gud.

Tar med et eksempel til hver  kategori:

Matt Redman -The heart of worship

 

Casting crowns - Voice of truth

 

Kutless-What Faith can do

 

Er du enig i min oppdeling?

Naturlig Kunst

Utrolig at isen kan bli sånn på et vindu! Reine rosemalingen:)


Jeg elsker natur!

Grunnen til at jeg begynte å samle på frosker?

Jo, det hadde seg slik at jeg alltid har likt å samle på alt mulig. Jeg har faktisk samlet på det meste: Steiner, skjell, frmerker, klistermerker, servietter og glansbilder. Så bestemte jeg meg for at jeg ville samle på noe litt mer spesielt, og siden jeg nettopp hadde sett ei dame på tv som hadde et rom fullt av skilpadder, så ville jeg samle på et dyr.

Til slutt stod det mellom pinnsvin og frosker, og den eneste grunnen til at jeg valgte frosker var fordi mamma hadde flest i butikken, så jeg fikk en god start på samlingen.

I tillegg så var de jo søte, morsomme, og utrolig varierte.


Noen andre som har samlet på noe så lenge at det nesten blir en besettelse?

"Se! En frosk!!"

Fra Frosk til Engel

Som mange av de som kjenner meg vet, har jeg lenge samlet på frosker.

Vel....

Nå er de borte!

Froskesamlingen som hadde invadert rommet mitt har flyttet opp på loftet, og er erstattet av en gryende englesamling:) Valgte å gjøre dette drastiske tiltaket fordi froskene hadde tatt helt overhånd. Rommet så ut som et veldig grønt barnerom, og jeg tror engler kanskje er litt mer nyttige og dekorative (når jeg flytter ut kan jeg plassere dem overalt!)

Hvis noen lurte på hvor mange det var, å var det nøyaktig hundre forskjellige frosker med unntak av klistermerker, kort, bilder og servietter....

 

Jeg har nå tre hyller med frosker på loftet.

Pluss en krok, da.


Har jo samlet en stund...(A)

Men nå blir altså den overlessede hylla på rommet mitt (ok, de hadde begynt å innta enda en hylle....) I stedet fylt med en beskjeden samlig med engler.

Fikk forresten også en Nydelig englelampe av Thomas til Jul:)

 

Det var juleoppryddningen for min del!

Samler du på noe?

Om Kalenderen.

Må bare få dette ut!

Jeg hadde nå før jul en adventskalender hvor jeg skrev om en god venn hver dag. Vennene ble ikke rangert på noen måte, prøvde å gjøre rekkefølgen tilfeldig. Det hadde seg også sånn at jeg faktisk hadde enda mer venner enn de 24 dagene før jul. Dermed kunne jeg umulig få med alle, og det ble litt tilfeldig hvem som ble utelatt også. Har tatt med mange av de jeg betrakter som de beste vennene, men det er også mange av dem som ikke er med.

Vurderte nesten å fortsette ut desember, men problemet hadde vel aldri sluttet skikkelig. Dessuten var det sykt stress å lage de innleggene hver dag.

Beklager så masse hvis du føler at du skulle ha vert med! Men jeg har ikke nødvendigvis glemt deg! Jeg har skrevet opp en del av de vennene jeg ikke fikk med, så hvis de fortsetter å oppføre seg fint, og smisker litt så er det ikke umulig at de kommer med neste advent!!

Dermed er dagens kloke ord:

Keep up the smisking:)

 

 

Har forresten hatt det topp de siste dagene; herlig med ferie, gode venner osv!

Stikkord: Kino, filmkveld, snakking, chips, kos!

 

PS: la noen merke til verdens kjedeligste overskrivt?

Den er rett der oppe!!!

Julekalender #24!

Rotete tanker

Dette blir et litt rotete innlegg. Jeg føler at bloggingen min har vert litt oppstykket og mangelfull i det siste (med unntak av julekalenderen,  det minste) Så tenkte å bare oppdatere verden litt om hva jeg tenker på for tida...


For det første bruker jeg nok ordet "fantastisk" alt for mye. Tipper dere er ganske lei. Bare si i fra hvis dere irriterer dere over noe i skrivemåten min (vet hvordan det føles) eller ellers på bloggen.. Alltid bra med forbedringer!

Det er julaften i morgen. Vi skal til tante i Egersund, men først skal jeg bland annet lage julekort, jobbe, levere de siste gavene, pynte ferdig juletre (huff, flaut at vi er så sene) og kanskje til og med få blogget litt, og rydde opp i de sist tatte bildene. Som du kanskje skjønner har jeg masse som skjer for tida..

Jeg driver å strikker tøfler! Ble ferdig med en i dag, og nå fryser jeg bare på den ene foten... skulle ønske jeg kunne strikket litt fortere...

Jeg er glad for at jeg snart er ferdig med blogge-julekalenderen! Var mye arbeid å få blogget hver eneste dag,  alle fall et så gjennomtenkt, og gjennomarbeidet innlegg... Nå kan jeg ta det litt mer etter som tiden strekker til.

Litt stressende at i ferien har jeg gitt meg selv flere store, tidkrevende oppgaver som jeg mest sannsynlig ikke klarer.. Eksempler:

*Lære meg å tegne mennesker (en del bedre enn jeg kan nå-har lånt en bok på biblioteket!)

*Lese ferdig "mørkets rike" (som skal leveres rett etter ferien), Lese den første særemneboka, og skrive et sammendrag (dette skulle vert gjort før ferien), Lese ferdig den boka jeg holder på med, slik at jeg kan begynne på de andre to etterpå...

*Dessuten skal jeg få ta igjen tida når det gjelder blogging, og helst skulle jeg gjort det samme med scrapbook-albumet mitt... 


Jeg tror forresten Sea Monkeysene mine har dødd:( De fikk et alvorlig tilbakefall da jeg reiste til pappa i November, og selv om jeg fant noen levende har de bare blitt færre, og nå har jeg ikke sett noen levende på flere dager...

Jeg og Thomas gikk ut i skogen i dag og hogget juletre! Kjempekos! (anbefaler det for alle som får muligheten en gang!)

Siden dette var et roteinnlegg bare for å oppdatere de som måtte lure på hva jeg driver med, så dropper jeg bilder nå. Vil sove!

 

Hva ligger på ditt hjerte nå i jula?

Svansjøen |||Flaksebilder

(Les tittelen i dobbel betydning;)


Hvilket bilde likte du best, og hvorfor?

Julekalender #23

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...


 

Julekalender #22

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Gjør en forskjell!

Irakiske myndigheter bygger betongmurer rundt kristne kirker for å beskytte dem mot angrep i juletiden. I de siste ukene har væpnete grupper i Irak trappet opp forfølgelsen av landets kristne minoriteter.

(...)

Siden denne hendelsen har stadig flere kristne familier i Bagdad vært utsatt for bombe- og rakettangrep mot sine hjem, i tillegg til systematiske trusler per post eller sms-meldinger. I byen Mosul har flere kristne blitt drept eller bortført i løpet av de siste to månedene.

<Les mer av saken på Amnesty sin hjemmeside>
 

Det er så mange som ikke har det like bra som oss!

Nå i jula har vi fri, og vi får kost oss masse.

Jeg utfordrer deg til å gjøre noe for andre!

Det trenger ikke ta lang tid. Her er noen tips til enkle ting du kan gjøre:

 

* Signer en aksjon på Amnesty sin side på nettet. For eksempel <denne saken>, hvor Amnesty vil stanse drapstrussler mot en kvinne fordi hun hjalp en 14åring som hadde blitt voldtatt.

 

* Bli <kompis,> en slags fadderordning for ungdom, og betal 50 eller 100 kroner i måneden for folk som er mye dårligere stilt enn deg.

 

*Gi det du kan unnvære til Beths Home, som jeg har blogget om før. (les i blogginnlegget for å finne ut mer om betaling osv)

 

* Blogge om noen av disse tingene du også, slik at det sprer seg til flere! ( gi meg gjerne et tips om du har gjort det!)


 

 

<Om Amnesty>

Amnesty International drømmer om en verden der de grunnleggende menneskerettighetene oppfylles for alle.

Vi eksisterer for mennesker som på grunn av maktmisbruk lever i ekstrem fattigdom, som blir fratatt sin rett til helsetilbud, skole eller tak over hodet, som blir undertrykt, fengslet eller forfulgt.

<Om Kompis>

Vi er reale, vi er engasjerte, vi er Kompiser
Kompis er en egen fadderskapsordning.
Som kompis støtter du et nytt prosjekt annethvert år, og får på den måten innblikk i forskjellige prosjekter i ulike land.
Kompisene får kjennskap til forskjellige kulturer, folkegruppers hverdag og problemstillinger.
Som Kompis får du se at det du bidrar med kommer andre til gode.
I 2010-2012 er det steinknuserverket i India som er kompisprosjekt.


For at flere skal få mulighet til å være med å bidra,
er det månedlige beløpet mindre enn det fadderne gir.
Du kan velge selv hvor mye du vil gi i måneden.
Som Kompis får du rapporter to ganger i året.<Om Beths Home>

Pengene går til hjemløse gategutter i Kenya, og ingen av pengene blir brukt til administrasjon. Les mer om hvordan arbeidet går under linken i forrige overskrift.


 

 

Når det er sagt at det er enkelt å gjøre noe, vil jeg også si:

Gi så det svi'!

Hvordan får en riktig balanse i ungdomsarbeidet i menigheten?

I dag har jeg vert på Ungdomsstyremøte, og har fått litt å tenke på.

Hvordan er det best å legge opp ungdomsmøter for å finne en balanse mellom å gi plass til Gud, men ikke "skremme bort" de som ikke er vant til masse bønn og lovsang osv... Hvor mye tid og krefter skal brukes på sosiale og underholdene aktiviteter, og hvor mye på å undervise og fortelle om Jesus?

Det er vanskelig å finne den balansen. Noen som har noen gode råd?

Dere må forresten gjerne være med å be for ungdomsarbeidet neste år! Jeg har tro på at det blir helt fantastisk, og håper at jeg og de andre i styret kan være såpass "online med jesus" at vi får utført en del av de planene Gud har for møtene til våren!

 

 

Image and video hosting by TinyPic

Jupp, har lekt meg i Photoshop igjen;)

Ut på hastetur med scooteren

-For å rekke solnedgangen på Stranno etter skolen.

Fikk noen bilder som gjorde turen verdt stresset!Julekalender #21

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Svanesjøen ||

Et par bilder av noen slåssende (eller noe sånt) Svaner!


Hva synes du?

Julekalender #20

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...


Julekalender #19

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Julekalender #18

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...


 Svanesjøen |

Noen bilder av det mest elengante dyret vi har..

Nydelige dyr, ikke sant?

Beauty beyond compare...

Så nydelig  verden er!


  

Jeg har virkelig en lidenskap for solnedganger!

Julekalender #17

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Julekalender #16

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Julekalender #15

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...


 Julestemning for Chessie

Nå er til og med Hunden min kommet i julestemning! 10 dager igjen nå!
Søt, hva?:)

Julekalender #14

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...


 

Julekalender #13

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
En Vinterdag i snøen ||

 

En Vinterdag i snøen |

En vakker vinterdag indeed! Så vi fortet oss ut i matfri for å ta noen blinkskudd;  Benita, Monica og meg. For at det ikke skulle bli for mange bilder på en gang tar jeg Benita først!Julekalender #12

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Julekalender #11

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Julekort

Sender ikke noe serlig julekort i år, men skal gi bort et par som jeg har laget. Ble ganske fornøyd med noen enkle kort jeg laget av ting jeg hadde, og en del ting jeg kjøpte i mamma sin butikk! Skikkelig dårlige bilder, but-but!Skal du gi julekort i år?

Lager du dem selv?

Julekalender # 10

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
 

Velkommen Hellige Ånd.

-Opplev det dynamiske nærværet av Den Hellige Ånd i ditt liv i dag.

Er det  første løftet som blir gitt utenpå boka til Benny Hinn.

 

Boka tar systematisk for seg egenskaper og sider ved DHÅ, slik at vi kan bli bedre kjent med Han, og forstå bedre hvordan DHÅ virker. Hinn bruker mengder av bibelvers til å bygge under sine påstander og tankerekker, og i tillegg forteller han om egne erfaringer, og vitnesbyrd fra andre.

Min mening:

Er at boka sier ufattelig mye bra og nyttig, men at for min del ble det mye teoretisk og litt tungt. Jeg brukte derfor masse tid på å lese ut denne boka. (for all del er nok litt av grunnen at jeg har strikket mye også, i stedet for å lese.) Boka var ikke kjedelig, men som sagt tung. Allikevel anbefaler jeg å lese boka for de som har lyst til å bli bedre kjent med Gud, Jesus og DHÅ, de som ikke har noe imot å lese litt tyngre bøker, eller som bare er interessert i hva dette med kristenlivet handler om.

Flere ganger mens jeg leste ble jeg inspirert til å begynne å be, eller prøve forskjellige ting. Dette kan også forklare tidsbruken på boka. Så; konklusjonen er; Litt tung, men bra!

 

Boka får terningkast 4 av meg!

Julekalender #9

Hver dag frem til Jul vil jeg skrive noe om noen som betyr mye for meg
Jeg vil være en Sjiraff!

Sjiraffen er herved mitt nye favorittdyr!

Dette har flere grunner enn at de bare er utrolig kule og søte!

Kilde

Grunnen er noen enkle fakta som Kjersti lærte meg etter å ha vert på Sjiraff-kurs. Med utgangspunkt i dette kom jeg frem til at Sjiraffen (eller skrives det Giraff? Jeg ble mega-usikker!) Er et fantastisk forbilde!

 

Nr 1: Det er det landdyret med størst hjerte i verden. Det er noe å trakte etter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilde

Nr 2: Det er det landdyret som er høyest, og derfor har best mulig oversikt.


 

 

Kilde

 

Om jeg bare kunne vert flinkere til å ha oversikten i situasjoner, og så bruke mitt store hjerte til å gjøre noe bra i de situasjonene...

Julekalender #8

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Hva drømmer du?

Har du en drøm du har lyst til å fortelle om?Ok, så er jeg litt over gjennomsnittet rar-

-Men når det ikke kan bekjempes, så kan jeg like godt bare kose meg. Denne tankegangen førte meg ut på scooteren i ti minusgrader klokka 7 i dag tidlig. Skulle jeg på skole? Nei! Skulle jeg jobbe? Nope!

Jeg skulle på Spar!

På spar skulle jeg kjøpe potetmel, slik at jeg kunne bake sand-nøtter før jobb klokka 9!


Her er oppskrifta fra kakemonsen

Sandnøtter er en typisk julemat. De er veldig lette å lage. Den største overraskelsen i kaken er at: Det er mye mer potetmel enn det er hvetemel!! Det er stor oppskrift. Lykke til!!
Ingredienser
250g smør/margarin
250g sukker
1stk egg
2dl hvetemel
6dl potetmel
5ts vaniljesukker

Slik gjør du
Rør smør eller margarin og sukker hvitt og porøst.
Bland i et halvispet egg og sikt på melet blandet med vaniljesukker.
Stek først en pøvekake med minst mulig melmengde.
Trill deigen til små kuler.
Sett dem på en godt smurt plate,eller en plate dekket med bakepapir.
Trykk kulene litt flate med fingeren.
Stek dem midt i ovnen ved 190-200grader i ca 12 minutter, eller til de er lysegule og gjennomstekte.
Avkjøles på rist.


Spesielle egenskaper:
Rask å lage, Uten melkeprodukter


 

Noen av kakene mine ble sånn tålig vellykket.


Kjærlighetens Favn

Er en bok skrevet av Amanda Guy.

Jeg fikk nettopp låne den av min kjære Sara! Den boka så egentlig ganske stusselig ut uten skikkelig omslag, bare helt rød, men innholdet overasket svært positivt!

Boka handler om prostituerte Mia, som rømmer i fra faren som misbruker henne. Hun treffer kristne Bosse, og datteren Helena. Plutselig forandres livene til de alle tre drastisk...

Kjempebra bok med enkelt, og spennende språk, mye som skjer, og en virkelighetsnær handling. Anbefales på det sterkeste.

Boka får av meg Terningkast 5!

Kilde

Ble en kort anmeldelse dette, men er ikke vits å skrive side opp og side ned heller, eller hva?

Julekalender #7

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Solen går ned

De siste dagene har jeg sett flere nydelige solnedganger.

Er så trist at de vakreste  fargene ofte passerer mens jeg sitter på skolebussen..

 

Solnedgang i Jøssingfjord (tatt gjennom bussvindu)

Og på Stranno (Sogndalstrand) tatt i all hast etter å hoppe av skolebussen, og kjøre ca 10 minutter i 5 minusgrader på scooteren. Selvsagt glemte jeg boblebuksa! De frossne fingrene og lårene var verdt det!:)

Kan du se bokserne?

Her er en Optisk 3D - Illusjon.Kilde(her er også mange andre slike bilder)

Det skal en spesiell se-teknikk til for å se de to mennene som slåss i bildet.

Mange klarer aldri å se dette. Jeg brukte ca en halvtime første gangen, men nå går det ganske fort å se hva det er.

 

Se-tips:

*Fokuser på forskjellige måter. Fest blikket ditt en halvmeter Bak bildet, og hold det fokuset mens du stirrer på bildet.

*Hvis det går, kan du se på ditt eget speilbilde i dataskjermen. Hvis bildet er i papirform kan du prøve å legge en glassplate over, å se på refleksjonene i den. Plutselig dukker det opp.

Det var det første tipset som funket for meg, men prøv deg frem med å se, glo og stirre på forskjellige måter


 

Jeg husker hvor frustrerende det var å ikke se det som Pappa kunne se. Hvordan jeg stirret på bildet på alle mulige måter for å se det, og hvordan jeg overveide muligheten for at det hele var en teit spøk.

Det jeg husker enda bedre er den fantastiske følelsen av å klare det! Når jeg endelig plutselig fikk det til, og en ny verden INNI bildet plutselig åpnet seg, ble jeg helt ekstatisk (morsomt ord!). Klarte nesten ikke slutte å se på bildet resten av kvelden. Det er umulig å beskrive greia skikkelig for de som ikke kan se det selv.

De som ikke ser bokserne vil kanskje si at de ser mange av dem, eller at det ikke er noen der.

På den samme måten kan det være med Gud. Det går ikke alltid an å se eller føle Ham. Noen vil påstå at Han ikke finnes. Andre vil påstå at Han er litt annerledes enn det bildet du har av ham. Fortsett å søke Ham, så vil Han vise seg. Han er ikke slik som bildene, som bare funker for noen. Gud funker for alle!

Når du da først ser han. WOW!

Da blir du helt ekstatisk, og full av beundring.


Det må forresten nevnes at jeg ikke kom på sammenligningen mellom bildene og Gud selv, men leste det på en smootown blogg. Les Frank sitt innlegg her.

 

Ser du bokserne i bildet? Hvordan ville du beskrevet dem?

Hvor lang tid tok det før du så dem?

Tips til Positiv Julegave!Jeg fikk en melding i dag på facebook som virkelig rørte noe inni meg. Nå i jula blir det brukt enormt mange penger på julegaver! Mange er ikke nødvendige i det hele tatt, men vi kjøper dem alikevel.

Da kan det være godt å huske på dem som ikke har så mye. Gi noe positivt til verden, og til enkeltpersoner! Du har nå muligheten til å gjøre noe bra!

Pengene går til hjemløse gategutter i Kenya. ALLE pengene! (Jeg kjenner hun som administrerer dem, og stoler på at de blir brukt på en god måte) Det er også viktig å huske på at bare litt penger strekker ganske langt!:)

(fant bildet på hjemmesiden hennes)

 

Her er meldingen jeg fikk fra Beth:


Nå som vi går julen i møte, tenker jeg på hva barna og andre jeg skal kjøpe gaver til ønsker seg.
Vi har det godt ,en seng å sove i ,så mye mat at en stor del blir kastet.
Da går tankene mine til de som ikke har det så godt. Et bilde som har brent seg fast i hode mitt var en liten foreldreløs gutt som satt under et tre og håper på at en fugl skal sette seg i treet slik at han kunne skyte den med sin provosoriske sprettert, slik at han kunne få noe å spise.
Vi kan ikke hjelpe alle det er sant, men får en glede å bare hjelpe noen.
KAN DU OFRE 50 KR TIL FORELDRELØSE GATEGUTTER I KENYA SLIK AT DE KAN FÅ EN JUL DE ALDRIG HAR FÅTT FØR. Du kan gå inn på http://www.assistnorge.com/og se på Beth`s home.Alle pengene går til barna (ingen administrasjon) Merk innbetalingen med JUL Beth`s home 3310.60.38975. Send denne vider til dine venner så blir det forhåpentligt jul for gutta i Kenya.Takk til alle som gir en gave.
Lurer du på noe ring Beth på 98423912
HA EN VELSIGNET GOD JUL ALLE SAMMEN


Kjempebra hvis du setter inn noen penger du kan avse, og kanskje til og med blogger om dette du også!

Julekalender #6

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...


Bilder fraTemakvelder:)Julekalender #5

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
 

Julekalender #4

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...


 

Julekalender #3

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
Julekalender #2

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...


 
Julekalender #1

Hver dag frem til jul vil jeg skrive litt om noen som betyr mye for meg...
, Sokndal

Bor på Haua med mannen min, Thomas, i et oppussingsprosjekt med mye potensiale. Er 25 år. Lærer. Jeg er glad, venn med Jesus, positiv og variert. Har en drøss med hobbyer, og liker alt som er kreativt, spennende, og smaker søtt! Det skjer så mye bra i livet mitt; Masse små Mirakler som jeg vil dele med dere!

Instagram: Ingrid0123

Anbefalte Innlegg:

Arkiv

hits